Yli 250 rokkasi kampanjan päätöksessä Timo Heinonen tyytyväinen kampanjaan

Uutiset, sunnuntaina 18.03.2007

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjan aktiivinen kampanjointi päättyi lauantaina 17.3. Lopelle. Kampanjanfinaali keräsi ravintola Catiscaan yli 250 ihmistä ja tunnelma oli vaalipäivää ajatellen odottava ja toiveikas. Kampanjan finaalissa esiintyi yökiertueen tapaan Käsityöläiset, mutta nyt koko bändin voimin.

– Itse olen tyytyväinen kampanjaamme. Väki on tehnyt valtavasti töitä ja itse olen tehnyt sen mitä suunnittelimmekin. Huomenna tiedämme illalla mihin se riittää. Toivotaan, että tulos on hyvä. Läpimeno olisikin sitten täyspotti, totesi Timo Heinonen kampanjansa päätöksessä.

Kahden kuukauden aikana Heinonen on itse kiertänyt vähintään kertaalleen kaikki vaalipiirin 28 kuntaa ja suurimman osan niistä useampaan kertaa. Tilaisuuksia on kertynyt lähes 250 ja kilometrejä vaaliautoon on pyörinyt pitkälti yli 10 000 km.

– Kampanjointi on ollut mukavaa. Tunnelma ehdokkaiden kesken on ollut hyvä ja myös ihmiset ovat ottaneet minut vastaan hyvin, kiitteli Heinonen kiertueen jälkeen Lopella.

Vaalipäivänä sunnuntaina 18.3. Heinosen kampanjaväki ei enää varsinaisesti kampanjoi vaan yhteisen sopimuksen mukaan väkeä on liikkeellä vain vaalikahvilalla Riihimäen Hämeenkadulla ja Hämeenlinnan Kahvila Korvalla. Näiden lisäksi Heinosen vaalipäivän ohjelmaan kuuluu käynti Lopen Topenolla Tarkkalan EräKahvila Korvassa.

– Tarkkalan Sirkku järjesti Sauli Niinistön presidentinvaalien äänestyspäivänä EräCafe Niinistön ja nyt Topenolla tempaistaan samoissa tunnelmissa laavulla nokipannukahvin ja pullan kanssa. Laavulle on opastus Kantatie 54:ltä eli jos siellä päin kuljette niin kannattaa ehdottomasti poiketa.

Kommentit