Riihimäen kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Riku Bitter: ”Nyt Timo Heinosen läpimenoon todellinen mahdollisuus”

Uutiset, lauantaina 17.03.2007

Hämeen Sanomat julkisti sunnuntaina 4.3. mielipidekyselyn. Kysely lupaa kokoomukselle vaalivoittoa Hämeessä ja yhtä lisäpaikkaa. Samassa uutisessa lehti nostaa ehdokkaamme Timo Heinosen toiseksi mukaan kisaamaan tästä lisäpaikasta.

Samanlaisia uutisia ovat kertoneet jo aiemmin Päijät-Hämeessä ilmestyvät lehdet. Niissä Heinonen on nostettu todelliseen kisaan läpimenosta. Ja jo aiemmin Hämeen Sanomat ovat kirjoittaneet samoista mahdollisuuksista ja viimeisenä tähän ryhmään Heinosen nosti myös Päijät-Hämeen suurin lehti Etelä-Suomen Sanomat. Myös Hämeen maakuntaradio Radio Häme nosti Heinosen viikolla läpimenotaisteluun.

Meillä onkin nyt Kanta-Hämeessä erinomaisen hyvä ehdokas. Ehdokkaamme kokemus on laajaa niin työelämästä kuin politiikastakin. Vuonna 1998 Heinonen valmistui luokanopettajaksi ja tämän jälkeen hän on toiminut opettajana niin erityiskoulussa kuin alakoulussakin. Oman yrityksensä kautta Heinoselle on tullut tutuksi yrittäjän arki – sen ilot ja murheetkin. Ja politiikassa Heinonen ollut mukana kymmenen vuotta valtuutettuna ja tänä aikana mm. maakuntavaltuuston jäsenenä, ammattikoulun hallituksen jäsenenä ja kunnanhallituksen varapuheenjohtajana. Tällä hetkellä Heinonen toimii kunnanvaltuuston puheenjohtajana ja Hämeen kokoomuksen varapuheenjohtajana ja johtaa Hyvinkää-Riihimäen talousalueen talousaluetoimikuntaa ja sen myötä talousalueen yhteistyötä ja PARAS-hankkeen eteenpäin viemistä. Timo Heinosen kokemukseen ja osaamiseen luotetaan.

Toivon, että nyt mahdollisimman moni päättää äänestää Timoa. Riihimäen seutukunta on vahvasti Timon takana ja tukiryhmässämme on jo yli 500 julkista tukijaa ja suuri määrä Taustavaikuttaja Klubissa. Timon takana on paljon tukijoita Hämeenlinnan seudulta, mutta myös Forssan ja Lahden alueilta. Timoon luotetaan siis laajasti koko vaalipiirin alueella.

Ennusmerkit siis näyttävät hyvää – Timon läpimenoon uskotaan niin Riihimäen seudulla, Hämeenlinnassa kuin Lahdessakin, mutta nyt lopullinen ratkaisu on meidän äänestäjien. Tehdään Timosta vahva puolustaja ja osaava hyökkääjä Hämeeseen.

Riku Bitter
Riihimäen Kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja
Kaupungin valtuutettu, Riihimäki

Kommentit