Riihimäen Yrittäjänaisten käsityö ja lähiruokamarkkinat.

Blogi, sunnuntaina 18.05.2014

Tänään yksi päivän kohokohta oli kyllä Riihimäen Yrittäjänaisten markkinat Riihimäen Graniitilla. Ei tuttua markkinakrääsää ja tuontivaatetta vaan aitoa käsityötä, suomalaista ruokaa ja lähiruokaa ja Graniitti täynnä. Voi melkein sanoa, että jokainen teltta ja toripaikka pysäytti hetkeksi ja osa pidemmäksikin toviksi. Ja matkaan hieman lahjoja ja myös itselle hauska vesimuki ala Käsityöpaja Iloinen Varis. Lahtelainen upea paja ja todella kauniita ja erilaisiakin juttuja. Kannattaa tutustua www.iloinenvaris.com. Mielelläni yhde toisenkin tekijän esittelisin, mutta tehdään se vasta sitten kun kaunis uniikki lahja saanut vastaanottajansa 🙂

Granitiilla myös paljon tuttuja ja monta hauskaa juttutuokiotakin. Nyt tuntuu selkeästi siltä, että EU-vaalikuume alkaa nousta muillakin kuin meillä kampanjaväellä. Tänäänkin monta keskustelua vaaleista ja oli mukava huomata, että olemme saamassa uusiakin äänestäjiä meidän riveihin niin keskustasta kuin tänään muutaman kertojan mukaan demareistakin. Heille oli ollut likaa Jutta Urpilaiselle tapahtunut. Ymmärrän hyvin. No katsotaan sitten vaalipäivänä miten äänestäjät ovat uurnilla käyneet. Kaiken kaikkiaan ainakin nyt näyttää siltä, että viime vaalien äänestysmäärästä jäädään se huolestuttavaa. Varsinkin kun Eurovaaleissa muutenkin äänestysinto ollut todella alhaisia aina ja trendi laskeva näyttää pahasti jatkuvan. Mutta vielä me voimme muuttakin sen. Eli kaikki kertomaan mielipide ja uurnille.

Lopella seitsemän kansanedustajaa.

Päivä jatkui sitten kiertueen parissa ja vielä kotimatkalla piipahdin Lopen torilla. Vasemmistoliitto järjesti jälleen hauskan leikkimielisen matchshow koirille. Paikalla oli muuten peräti seitsemän kansanedustajaa. Tällä kertaa ei tuntunut Lopenkaan torilla yksinäiseltä. Olen siis itse Lopen ainoa ja itseasiassa myös täältä ensimmäisenä eduskuntaan valittukin kansanedustaja. Torilla piipahdin lyhyesti moikkaamassa kollegoita ja toivottamassa ainakin kohtuullista menestystä eurovaaleihin. Kiitos vielä kivasta tapahtumasta Lopen Vasemmistoliitolle Marianne Rautiaisen johdolla ja Aino-Kaisa Pekosen tapahtuman juontelusta. Mukana siis kansanedustajia vasemmistoliiton lisäksi perussuomalaisista ja kokoomuksesta. 

Iltapäivällä sitten puutarhahommissa kaverini uudella kodilla. Pihasuunnitelma siirtyi paperilta ulos ja puutarha sai useita upeita puita. Ja hienoa, että joku ostaa jo valmiiksi hieman isompiakin taimia. Näin pihasta tulee pian upea ja valmis eikä vasta sitten kun talon myyntiä jo suunnitellaan. Näin on aika monelle pikkutaimien ostajille käynyt. Huomenna muuten istutamme myös lisää puita kun Lopen Kokoomuksen lahjapuut saavat paikkansa Lopen uuden päiväkoti Muksumäen pihasta ja myös minun antama lahjapuu uudelle Etelä-Hämeen Osuuspankille istutetaan vanhan Lopen Osuuspankin pihaan.

Illalla vielä laituri järveen ja pihatöitä täällä mökilläkin. Ja huomenna ensimmäistä kertaa töihin täältä järven rannasta. Parhaita aamuja ja matkoja töihin. 

 

Kommentit