Riihimäen Vaalikahvila avataan – Laulaja Janne Tulkki musisoi avajaisissa

Uutiset, perjantaina 15.03.2019

Perinteinen ja aiemmin jo kolmissa eduskuntavaaleissa palvelut Riihimäen Timon Pieni Vaalikahvila avataan lauantaina 16.3.2019 kello 12. Kahvila sijaitsee viime vaaleista tutussa paikassa Hämeenkadun varressa ns. Saavalaisen talossa lähellä Kirkkopuistoa. Avajaistilaisuutta tähdittää laulaja Janne Tulkki, joka esiintyy kahvilalla kello 12.30

-Luvassa on mukava avajaistilaisuus missä on totta kai vaalitunnelmia ja Timo kertoo myös omista tavoitteistaan ja Kokoomuksen tavoitteista ensi vaalikaudelle, mutta luvassa on myös vähän muutakin ohjelmaa, kertoivat Riku Bitter ja Juha Järvinen kahvilan rakennuspuuhissa viikolla.

Avajaispuheen Riihimäen Kokoomuskahvilalla Heinonen pitää heti puoliltapäivin ja toinen puheenvuoro on luvassa noin kello 14 aikaan.

-Janne Tulkki tuli mukaan toimintaamme parisen vuotta sitten ja silloin jo teimme monta juttua yhdessä. Nyt on hieno saada Janne jälleen mukaan meidän Riihimäen Kahvilalle, kertoi Timo Heinonen.

Avajaisissa on tarjolla sisällä kahvilassa kahvia ja muuta pientä suuhun pantavaa ja ulkona lämpiää myös Hapulahden Jyrkin johdolla makkaragrilli.

-Lapsille on jaossa totta kai Heinonen 2019 -kaasupalloja ja päivän aikana julkistetaan myös kevään muutamat vaalien uutuustuotteet, joita on myös kahvilalta saatavissa.

Riihimäen Kokoomuskahvila tulee palvelemaan vaaleihin asti osoitteessa Hämeenkatu 9. Kahvilalla tullaan näkemään monia valtakunnan tason poliitikkoja, mutta myös monia esiintyjiä ja erilaisia tapahtumiakin.

 

Kommentit