Riihimäen Vaalikahvila auki vaaleihin asti joka arkipäivä

Uutiset, keskiviikkona 16.03.2011

Riihimäen Vaalikahvila Timo´s Coffee on avoinna tästä eteenpäin kuukauden ajan jokaisena arkipäivänä ja lauantaisin. Kahvilan pyörittämisestä päävastuun otti nuori hämeenlinnalainen Anni Puntila ja mone iltana ja sunnuntaisinkin kahvila on avoinna Timon tukitiimin johdolla. Talkooväkeä on ilmoittautunut mukaan ympäri Hämettä ja kahvivieraistakaan ei ole ollut pulaa.

– Oli todella upea juttu, että kokoomusnuorista löytyi tällaista apua. Puntilan Anni on yksi aktiivisimmista ja hänen toimesta nyt kahvilamme on auki periaatteessa joka arkipäivä klo 10-17.30 aina vaaleihin asti, kertoi Timo Heinonen.

Riihimäen keskustassa Hämeenkadun varressa sijaitseva Timo´s Coffee on Marja Tarkkosen ja Taina Noopilan sisustaman tunnelmallinen kahvila ja vaalitoimisto ja samalla näin kansanedustaja Timo Heinosen kampanjan ”johtokeskus”.

– Itse tulen varmasti joka päivä paikalla piipahtamaan ja monen päivänä olemaan enemmänkin. Todella kiva paikka ja tänäänkin useampi kymmenen henkeä piipahti hetkessä kahvilla, kiitteli Timo Heinonen.

Timo´s Coffeessa järjestetään ennen vaaleja myös lukuisia erilaisia teematilaisuuksia ja paikalle on kutsuttu on myös muita hämäläisiä kansanedustajaehdokkaita.

– Avajaisissa vieraana oli jo Wilson Kirwa. Tulevana lauantaina olemme aamusta paikalla Sari Niinistön kanssa ennen Lounais-Häme-kiertuetta ja itseasiassa jo sitä ennen perjantaina paikalla päiväkahvilla on eduskuntaryhmämme varapuheenjohtaja Petteri Orpo, kertoi Heinonen.

Kommentit