Vaalichat veti ennätysosanoton – Timo Heinonen lupaa lisää ”Ehdokas joka vastaa heti” -Chattuokiota ennen vaaleja

Uutiset, keskiviikkona 16.03.2011

Jo neljä vuotta sitten 2007 alkunsa saaneet Vaalichatit ovat keränneet myös tänä keväänä hyvän osanoton. Ehdokas, joka vastaa heti -teemalla järjestettyjen chat-tuokioiden ennätys rikottiin tänään maaliskuun 16 päivänä kun mukana keskustelussa illan tunnin aikana oli yli 50 netin käyttäjää.

– Alamme olla silloin aikalailla rajamailla, että keskustelu pysyy ns. lapasessa. Kysymyksiä tulee niin paljon, että kaikkiin ei tahdo ehtiä millään järkevällä aikataululla vastaamaan. Mutta kyllä eilen minusta pakka pysyi aika hyvin kasassa, totesi Timo Heinonen.

Heinonen kertoi chatissa keskustellun mm. aselaista, opiskelijoiden ja koululaisten asioista mm. yliopistojen valintakokeista, vanhusten ruokahuollosta, apteekkien nykytilasta ja monesta muusta aiheesta.

– Oli hienoa kun väkeä oli näin paljon paikalla. Palautetta tuli paljon vielä chatin jälkeenkin. Moni kiitteli, että on hienoa, että on tällainen erilainenkin tapa osallistua ja päästä keskusteluun mukaan, kertoi Heinonen.

Timo Heinonen lupaa lisää Vaalichatteja vielä ennen vaaleja. Ajat ilmoitetaan FB:ssä ja Heinosen kotisivuilla www.timoheinonen.fi

Kommentit