Riihimäen seudun Kokoomus 90 v. juhla lähestyy Tapani Mörttinen juhlapuhujana Graniitin aukiolla

Uutiset, torstaina 15.05.2008

Riihimäen seudun kokoomusyhdistykset järjestävät yhteisen suuren ulkoilmajuhlan puolueen 90. juhlavuoden kunniaksi. Hausjärven, Lopen ja Riihimäen kokoomuslaiset kutsuvatkin kaikki juhlimaan puoluetta Ragnar Graniitin aukiolle lauantaina 24.5. Juhlanpuheen pitää entinen kansanedustaja ja kokoomusvaikuttaja Tapani Mörttinen ja mukana juhlassa nähdään ja kuullaan myös Hämeen Reserviläissoittokuntaa, saksofonisti Josu Heinosta ja Pippurit-kansantanssiryhmää.

– Toivomme, että juhlaan lähtee väkeä koko seutukunnalta. Olemme tehneet paljon viime vuosina yhteisiä tapahtumia ja tämä 90-vuotisjuhla on yksi hieno yhteistyön voimannäyte, innosti seutukunnan kansanedustaja Timo Heinonen väkeä liikkeelle.

– Itse olen valitettavasti samaan aikaan työmatkalla Brysselissä, mutta ei juhla yhtä miestä kaipaa. Tästä tulee hieno kokoomuslainen tilaisuus, jatkoi Heinonen.

Kokoomus rp täyttää tänä vuonna joulukuussa 90 vuotta ja Riihimäen seudun juhla on osa tämän juhlavuoden tapahtumasarjaa. Juhla alkaa Ragnar Graniitin aukiolla Riihimäen keskustassa lauantaina 24.5. klo 14.00 lippujen saapuessa aukiolle. Avaisjpuheen pitää Riihimäen kokoomuksen puheenjohtaja Taina Ojapalo.

– Riihimäkeläiset ovat tehneet jälleen töitä kovaa ja on ollut kiva huomata miten hyvä henki ja into Riihimäellä on päällä. Uutta väkeä tulee mukaan toimintaan koko ajan ja uskon että se näkyy myös syksyn kunnallisvaaleissa, kiitteli Heinonen.

Kommentit