Riihimäen Hyvinkään Kauppakamari ja Länsi-Uudenmaan Kauppakamari Lopella – Timo Heinonen toivoi vahvaa vaikuttamista

Uutiset, torstaina 20.08.2009

Riihimäen Hyvinkään Kauppakamarin ja Länsi-Uudenmaan Kauppakamarin hallitukset kokoontuivat yhteiskokoukseen Lopelle Puneliajärven rannalle Marskin Majalle. Yhteistapaamisen aiheina olivat Hyvinkää-Hanko -radan sähköistäminen ja Kehä V -liikennehanke. Tilaisuudessa puhui myös VM:n valtiosihteeri Velipekka Nummikoski valtiontalouden tulevaisuudesta ja liikenneinvestoinneista ja paikalla oli myös kansanedustaja Timo Heinonen.

– Olen tehnyt kauppakamarin kanssa yhteistyötä aktiivisesti ja myös nämä esillä olleet hankkeet olivat minulle entuudestaan jo tuttuja. Ja kun vielä itse olen Lopelta eli Marsalkka Mannerheimin metsästysmajan isäntäkunnasta niin ehkä näiden takia sain kutsun arvovaltaiseen joukkoon, kertoi kansanedustaja ja Lopen kunnanvaltuuston puheenjohtaja Timo Heinonen.

Tilaisuudessa RealCasen Marja Kallio esitteli Hanko-Hyvinkää radan sähköistämishankkeen nykytilaa ja projektipäällikkö Reijo Lehtinen Kehä V-hanketta ja poikittaisliikenteen kehittämistä.

-Erittäin hyvä ja antoisa tilaisuus. Tällä joukolla on valtava tieto-taito ja kokemus ja uskon, että puolin ja toisin saimme päivästä paljon, pohti Heinonen.

Kommentit