Kokoomuksen eduskuntaryhmän kesäkokous Turussa – Kymmeniä tilaisuuksia ympäri Varsinais-Suomea

Uutiset, tiistaina 25.08.2009

Kokoomuksen eduskuntaryhmä järjesti perinteisen Kesäkokouksensa tänä vuonna Turussa. Isäntäkaupungin lisäksi tapahtuma näkyi ympäri koko Varsinais-Suomen kun mm. kaikki kokoomusministerit ja kansanedustajat kiersivät eri tilaisuuksissa. Itse kokouksissa Turun kaupungintalolla käytiin läpi ensi vuoden budjettia ja siihen toivottavia kokoomuslaisia riihipainotuksia. Erityisesti esille nousi kokoomuksen halu laajentaa ruuan alv:n alennus myös ravintolaruokaan sekä vahva viesti siitä, että kokoomus ei tule hyväksymään tässä taloustilanteessa tuloverotuksen tiukennuksia.

– Erittäin paljon asiaa jo ensimmäinen päivä piti sisällä. Jatkamme tänään vielä mm. ulkopolitiikan parissa ulkoministeri Alexander Stubbin johdolla ja sitten jatkamme päivää vielä iltapäivällä kuntakierroksella Vihdissä ja Karkkilassa, kertoi Timo Heinonen.

Kokoomuksen ministeri ja kansanedustajat päättävät kaksipäiväisen kesäkokouksensa kuntavierailuilla Vihtiin ja Karkkilaan. Kunnissa valmistaudutaan kuntavaalien uusintaan ja paikalla tiistaina 25.8. toritapahtumissa nähdäänkin paljon vaalien ehdokkaita.

– Itse menen tänään paluumatkalla Karkkilaan ja tsemppaamaan mm. Maunula Reijaa uusintavaaleissa. Sieltä sitten Hämeenlinnaan Radio Hämeen Politiikan Puhemyllyyn ja huomenna sitten Kreikkaan. Vauhtia piisaa, hymyili Heinonen Turussa.

Kommentit