Riihimäen Asematapahtumassa.

Blogi, sunnuntaina 14.09.2014

Tänään aikanen herätys ja Benin kanssa Riihimäen Asematapahtumaan. Syyskiertueemme siis tällä kertaa täällä aivan minun kotikulmilla ja neljä tuntia menikin asemalla hetkessä. Väkeä hienossa auringonpaisteessa liikkeellä todella paljon ja monta monta hienoa kohtaamista. Benin kanssa olen kiertänyt tänä kesänä ja syksynä aikamoisen määrän markkinoita ja toritapahtumia ja täytyy kyllä nostaa tuolle miehelle hattua. Aina yhtä iloinen ja energinen ja hyvällä fiiliksellä liikkeellä.

Asematapahtumassa keskusteluissa mm. maamme talous, yrittäjyys ja kasvukysymykset, rakenneuudistukset, kuntaliitosselvitykset, poliisiasiat ja puolustusvoimatkin. Unohdinkohan jonkun? Niin joo myös lukiouuditus joka nyt ei näytä sekään opetusministeri Krista Kiurun johdolla etenevän kuten ei myöskään varhaiskasvatuslakikaan. Nämä olisi kyllä sellaisia uudistuksia jotka pitäisi ehdottomasti saada maaliin, mutta kun olen rehellinen tässäkin niin pahasti epäilen, että eivät onnistu. Toivottavasti ensi kaudella sitten heti uusin voimin ja uusin ministerein.

Ben jakoi tänään hetkessä kymmenen pussia kettukarkkeja ja kasan postikortteja. Kettukarkeista tullut meidän tämän vuoden tuotemerkki ja tuo Benin kortti-ideakin etsii vertaansa. Idea siis se, että ympäri Suomea Ben jakaa postikortteja postimerkein varustettuna ja ideana se, että ihmiset lähettävät niitä helsinkiläisille ystävilleen. Ja aivan valtava määrä matkaan lähtenytkin ja hauskoja tarinoita niiden mukana. Mutta kiitos vielä kaikille Riihimäen Kokoomuksen teltalla käynneille. Oli superhieno päivä.

Hämeenlinnan Kokoomusnaiset 80 vuotta.

Riihimäeltä sitten suuntasin Hämeenlinnaan. Jo tähänkin mennessä onnistunut sunnuntaipäivä huipentui upeaan juhlaan Hämeenlinnan Raatihuoneella. Paikalla oli täysi sali kokoomusnaisia ja hienoa ohjelmaa ja paikan tuntien takuuvarmasti aina hyvää ruokaa ja lähiruokaakin. Vielä onnea täälläkin Hämeenlinnan kokoomusnaisille ja hyviä tuleviakin vuosia. Virtaa näissä naisissa ja hymyä ja iloa näyttää aina riittävän ja se näyttää olevankin heidän pitkäniän salaisuus.

Mutta nyt kello jo 21.35 ja juuri saimme tuoreita uutisia Ruotsista. Näyttää siltä, että ennusteen mukaan punavihreäoppositio tullee siellä parlamenttivaalit voittamaan. Sinänsä erikoinen tilanne sillä nykyinen keskustaoikeistolainen hallitus on hoitanut maan taloutta erinomaisesti ja saanut muutenkin maan hyvää nosteeseen. Ehkä kahdeksan hyvää vuotta on kuitenkin kuluttanut kasvoja ja kyse vain siitä. Sinänsä harmi, että onnistunutta politiikkaakaan ei nyt vaaleissa palkita. Seurataan ääntenlasku kuitenkin loppuun.

 

Kommentit