Rento sunnuntai.

Blogi, sunnuntaina 23.11.2014

Tänään marraskuun toinen vapaapäivä ja sen annoin perheelleni ja ystävilleni. Eilinen ilta meni tiimini pikkujouluissa. Viime vuonna ”Timon Tiimin” pikkujouluissa esiityi kulttuurikummi Jare Tiihonen alias Cheek ja tänä vuonna meitä viihdytti upea Jenni Vartiainen. Ja hauska oli jälleen huomata, että mukaan lähti uuttakin väkeä ja niin kuin eilenkin kirjoitin niin tiimini kasvaa koko ajan. Jos joku nyt siis haluaa mukaan ryhmäämme niin ei muuta kuin sähköpostia tulemaan timo.heinonen(a)eduskunta.fi. Tiimin kanssa meillä paljon erilaista ohjelmaa ja tekemistä, mutta myös halutessa sitä kautta pääsee mukaan tekemään eduskuntavaalikampanjaanikin. Ja tässä työssä ihan pienikin apu on iso juttu ja aina jokainen tekee ja osallistuu sillä ajalla mikä itseltä kunnollonkin irtoaa ja mikä tekeminen tuntuu mielekkäältä. Ja nämä pikkujoulutkin saavat varmasti jatkoa. Katsotaan kuka ensi vuonna saadaan esiintyjäksi ja mukaan siis kutsutaan aina kaikki Timon Tiimiläiset.

Mutta tänään sitten Hämeenlinnassa ja Lopella vapaapäivää. Ja totta kai pulkkamäkeenkin piti päästä kun tuota lunta vielä ainakin tämän illan riittää. Ja hauskaahan se on aina. Ikuinen pikkupoika siellä herää henkii Stigan ja pulkan ja lasten kanssa.

Tänään vielä illalla hieman luettava huomisia kokousmateriaaleja. Pitkä kunnanhallituksen esityslista luettavana. Ja sitten aamusta Riihimäelle HAMK:n puhumaan kuljetusalan ja logistiikka-alan opiskelijoille ja iltapäivällä sitten Politiikan Värisuora tällä kertaa Forssassa. Tervetuloa joulukahville ja keskustelemaan politiikan ajankohtaisista asioista Jokioisten Leivän kahvilaan Forssaan yhdessä Tarja Filatovin, Aiko-Kaisa Pekosen ja minun kanssa. Tilaisuus alkaa kello 12.00

Kommentit