Ratsastus on harrastuksista jaloin – Tänään Tallinna Horse Showhun

Blogi, lauantaina 08.10.2016

Tänä viikonloppuna Tallinnan Saku Suurhallissa ratsastetaan 14. kerran Tallinn International Horse Show. Itse olen vuosien ajan käynyt aina Helsingin Horse Showssa, mutta tänä vuonna päätimme ystävien kanssa suunnata myös Tallinnaan. Emme siis HIHS:äkään väliin toki jätä, mutta mukava tehdä hevostallin ystävien kanssa nyt syysretki myös Tallinnaan. Sieltä hieman esimakua syksyn kisoihin vaikka etelänaapurin tapahtuma onkin vain kuin pikkuveli Helsingin kisalle.

Varhaisella aamulaivalla siis yli Suomenlahden ja toivottavasti vielä minun elinikänäni tämäkin matka voisi taittua junalla alle tunnissa. Junatunneli Helsingin ja Tallinnan välille synnyttäisi aidon kaksoiskaupungin alueellemme ja tulisi varmasti kaikella tavalla hyödyttämään molempia kaupunkeja ja maita ja uskoisin, että vielä suurempi voittaja olisimme me. Yhteys syntyisi nimittäin meiltä Baltian kautta aina Keski-Eurooppaan asti ja yhdistäisi ”saaremme” nopealla yhteydelle muualle. Mutta tämä nyt oma juttunsa ja tänä viikonloppuna keskityn hevosiin ja ystäviin.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Me nostamme hevosenmaljan!

Jos hotellisuositusta Tallinnaan toivotte niin jälleen voin suositella omaa suosikkiani Telegraafia. Upea hotelli vanhassa kaupungissa ja siellä myös yksi Viron parhaista ravintoloista Tzaikovsky ja pieni kylpyläkin. Suosittelen.

Hieno tunnelma täällä Tallinnan Horse Show’ssa. Katsomot täynnä väkeä ja hienoja hevosia ja upeita suorituksia. Loppilainen Rosa Mäkelä ratsasti upean puhtaan radan kovassa seurassa ja ilta jatkuu Saku Areenalla.

img_7101 img_7104 img_7110 img_7124

Kommentit