Radio Häme nosti Heinosen läpimenotaisteluun: ”Timo Heinonen kova nimi”

Uutiset, tiistaina 13.03.2007

Ylen Hämeen maakuntaradio, Radio Häme, nosti tiistaina 13.3. kansanedustajaehdokas Timo Heinosen mukaan todelliseen kisaan kokoomuksen kansanedustajapaikoista ja nyt myös läpimenosta. Mielenkiintoiseksi tilanteen vaaleissa tekee se, että kokoomuksen istuvista kansanedustajista yksi luopuu nyt maalisvaaleissa ja samaan aikaan gallupit lupaavat kokoomukselle vielä vähintään yhtä lisäpaikkaa. Aiemmin Heinosen hyvistä läpimenon mahdollisuuksista ovat kirjoittaneet jo mm. Hämeen Sanomat ja Etelä-Suomen Sanomat sekä usea pienempikin lehti Kanta- ja Päijät-Hämeessä.

-Tottakai kuulostaa hyvältä. Ei voi muuta todeta. Itse en ole uutisia kuullut, kun olen nyt täällä Hartolassa, mutta mitäs tässä nyt toteaisi. Intoa lisää – minuun ja varmasti tukiryhmäänkin ja uskoisin, että äänestäjiinkin, totesi Timo Heinonen kesken kampanjapäivän Hartolassa.
Radio Hämeen mukaan ennusteet lupaavat Kokoomukselle hyvää ja kolme kansanedustajanpaikkaa säilyy varmasti, mutta neljäskin paikka näyttää hyvin mahdolliselta. Radiouutisten mukaan kokoomuksen istuvat kansanedustajat uusinevat valtakirjansa helposti, mutta kahdesta muusta paikasta käydään tiukka kisa. Radio Häme nostaa Heinosen kanssa kisaan kolme vahvaa ehdokasta ja heistä lahtelaisen Ilkka Viljasen läpimenoa uutiset pitävät lähes varmana.

– Nyt tilanne on se, että täytyy toivoa, että saamme hyvin äänestäjät liikkeelle. Tiukka taistelu tästä tulee ja kohtahan se sitten selviääkin. Toivotaan, että mahdollisimman moni luottaa minuun ja äänestää, totesi Heinonen toiveikkaana.

Kommentit