Riihimäki, Sysmä, Hartola, Hämeenlinna, Riihimäki Idols Extran Janne Katajalle Heinonen paita ja pipo

Uutiset, tiistaina 13.03.2007

Idols Extran juontajana suuren yleisön tietoon noussut riihimäkeläinen näyttelijä ja koomikko Janne Kataja poikkesi tiistaina Riihimäen vaalikahvilassa kiireen keskellä kupille kuumaa. Samalla Timo Heinonen antoi Katajalle Heinonen 2007 –paidan ja pipon. Riihimäeltä Heinosen kampanjapäivä jatkui Sysmään ja Hartolaan ja sieltä vaalivankkurit palasivat illalla vielä takaisin Kanta-Hämeeseen Hämeenlinnaan ja loppuillaksi vielä uudestaan Riihimäelle.

– Joo Janne Kataja oli jakamassa Riihimäen Teatterin mainoksia kaupungilla ja siinä kiireen keskellä mies poikkesi myös kahville. Hieno juttu. Puhuttiin siinä ihan asiaakin mm. teatterialan asioita ja Riihimäen teatterista ja vähän tv-työstäkin, kertoi Heinonen kesken kampanjapäivän Hartolasta.

Heinonen antoi Katajalle mukaan myös Heinonen 2007 –paidan ja pipon ja Idols Extra –juontaja vetikin heti pipon päähänsä.

Kaikki kunnat kierretään

Riihimäen vaalikahvilan ja Hämeenkadun kampanja-aamun jälkeen päivän ohjelma vei Heinosen Sysmään ja Hartolaan. Kolme kuntaa oli vielä kampanjan osalta läpikäymättä ja tänään vaalipiirin koilliskulman kaksi kuntaa oli kampanjan kohteina.

– Sysmä, Hartola ja Artjärvi olivat vielä käymättä. Muissa kunnissa on jo käyty ja valtaosassa pari kolme kertaa ja monessa sitten vieläkin useammin. Kiertäminen on kampanjan tärkein osa ja minä haluan käydä kaikissa kunnissa, kertoi Timo Heinonen Hartolan keskustassa.

Ennen kuningaskunta Hartolaan menoa Heinonen pysähtyi Sysmän Kahvila Korvalla ja kauppojen edustoilla ja väkeä oli marketeilla kohtuullisesti liikkeelläkin.

– Kortteja meni jakoon aika pinot ja myös näissä kummassakin kunnassa muutamat tulivat varta vasten tapaamaan minua henkilökohtaisesti. S on merkki siitä, että ehdokkaan pitää kiertää. Tällainen palaute aina rohkaisee ja tuntuu hyvältä.

Hämeenlinna ja Riihimäki päättivät kampanjapäivän

Päijät-Hämeestä Heinonen palasi vielä illansuussa Hämeenlinnan Reskalle ja keskustan liikekeskuksiin ja loppuillaksi Riihimäen Merkoksen Citymarketille.

– Kilometrejä tuli jälleen vaaliautoon valtavasti, mutta se kannattaa. On kiva kiertää ja nähdä ihmisiä, totesi Heinonen päivän päätteeksi Riihimäen Citymarketilla. – Tässä nyt vielä reilun tunnin olen paikalla ja sitten päivä saadaankin päätökseen. Melkein kellon ympäri mennään jälleen.

Kommentit