Pyhänä vapaapäivä pitkästä aikaa – Valtteri upeasti MM-sarjan kärkeen

Blogi, sunnuntaina 28.04.2019

En muistakaan koska olisin viimeksi saanut pitää vapaapäivän sunnuntaina. Tämä pyhäpäivä tuli hyvään rakoon ja sain päivää nauttia ensin perheen kanssa mökillä kevätpuuhissa ja sitten formuloiden parissa Shellin kisakatsomossa. Niin kuin teistä kaikki tietävät niin Motorsportina on minulle intohimo ja aikanaan myös leipätyökin ja aina kun radalla tai sorateillä tapahtuu niin sydän sykkiin kummasti. Oikeastaan jo odotan sitä hetkeä, että taas Ahvenistolle pääsee ratakisojen pariin ja myös sen autenttisen tuoksun nenässä tuntemaan. Vauhdin tuoksun.

Valtteri Bottakselle tänään upea kauden toinen toinen ja uran viides F1-kisan voitto ja sen myötä nastolalainen nousi MM-sarjan kärkeen ennen tiimikaveriaan Lewis Hamiltonia. Vale on ottanut nyt sen yhden uuden askeleen urallaan eteenpäin ja näyttää vahvasti siltä, että tämän kauden jälkeen saatamme jälleen saada juhlia suomalaista maailmanmestaria. Kylmähermoista suorittamista ensin aika-ajoissa ja sitten kisassa kovankin paineen alla ja nyt mies näyttää olevan valmis mestariksikin kun kaikki palat vain loksahtelevat kohdalleen.

Illalla vielä Argentiinan MM-rallin powerstagen pariin ja jotenkin jo kutkuttelee mielessä se elokuun alussa Neste Rallinkin. No sinne nyt kuitenkin vielä rutkasti matkaa ja monenlaista ehtii tapahtua.

Nyt tämän vapaapäivä vietetty ja kello 17 ja aika siirtyä pyhätöiden pariin. Huomenna tulee antaa vastauksemme Antti Rinteelle hallitustunnusteluja varten ja olen luvannut useampaankin kysymyspatterin osaan antaa omaa osaamista ja ajatuksiani käyttöön. Ei aivan helpolta näytä tämän hallituksen synnyttäminen kuitenkaan. Valitettavasti talousasiat kaikki vielä näistä poissa ja voi hyvin olla, että niistä löytyy sellaisiakin mitä ei ilman SDP:n linjanmuutosta kestävälle ja vakaalle taloudenpidon linjalle voida hyväksyä. Esimerkiksi työnverotusta ei missään tapauksessa tule sallia kiristettävän eikä myöskään lisätä rasitteita yrittäjyydelle. Myös työllisyyskehitys tulee pitää kasvu-uralla ja talous tasapainossa. Ne sellaisia reunaehtoja joita minusta ei missään tapauksessa ole mahdollista murentaa tai edes kyseenalaistaa.

Kommentit