Presidenttikahvit Riihimäellä veti Niinistö Cafen vielä täyteen – Väkeä yli puoluerajojen liikkeellä

Uutiset, tiistaina 07.02.2012

Presidentti Sauli Niinistö kiitoskahvit keräsivät Riihimäellä hyvän suosion. Presidenttikahvilla kävi parin tunnin aikava valtavasti väkeä ja kakkukahvi teki kauppansa. Uutta presidenttiä kävi juhlistamassa väkeä myös yli puoluerajojen. Tilaisuudessa mukana ollut kansanedustaja Timo Heinonen olikin tyytyväinen tunnelmaan.

– Kun sain tämän kahvilan kampanjan alussa avata niin toin tänne paketin Presidenttikahvia. Nyt on hieno hetki juoda sitä yhdessä teidän kaikkien presidentintekijöiden kanssa, kiitteli Timo Heinonen paikalla olleita Sauli Niinistön kannattajia ja tukijoita.

Heinonen kiitti puheessaan Sauli Niinistön puolesta myös Niinistö Cafen talkoolaisia ja muita kampanjaan osallistuneita. Heinonen muistutti, että ilman suurta kansanliikettä ei tällainen tulos olisi ollut mahdollinen.

– Niinistö keräsi historian suurimman äänimäärän ja sai kansalta laajemman ja vahvemman valtakirjan kuin kukaan koskaan ennen häntä. On tärkeää nyt lähteäkin yhdessä tästä eteenpäin, muistutti Heinonen.

Riihimäen Presidenttikahvilla kävi illan aikana väkeä myös Hausjärveltä ja Lopeltakin. Mutta ainakin Loppi saa vielä omat Presidenttikahvinsa.

– Lopella järjestetään Presidenttikahvit nyt torstaina 7.2. klo 16-19. Sinne on kaikki tervetulleita eli niin Sauli Niinistön kuin Pekka Haavistonkin kannattajat. Onhan presidenttimme meidän kaikkien suomalaisten yhteinen, kutsui Heinonen väkeä Lopelle.

Kommentit