”Presidentti, joka antaa arvon myös hiljaa oleville”

Blogi, sunnuntaina 05.02.2012

Tuo on muuten aika iso juttu. Ratkaisevan iso. Eilen Helsingin Itäkeskuksessa Sauli Niinistö nosti aiheen esille ja totesi, itse arvostavansa sellaista ”arkipäivän vastuuntuntoa ja lämpöä, jota suomalaiset osaavat niin hienosti edustaa”. Tästä hän jatkoi kiteyttämällä itsensä presidenttinä seuraavasti;

”Sellainen presidentti meillä täytyy olla, joka antaa arvon kaikille. Myös niille, jotka ovat hiljaa asioista ja jotka päivästä toiseen kantavat kuitenkin sen vastuunsa niin työssä, kotona kuin lähipiirissäänkin.”

”Se on suomalaisuutta, jolla tämä maa on rakennettu ja jolla tämä maa pidetään pystyssä ja mennään hyvään tulevaisuuteen. Sellaisen maan presidentti minä haluaisin olla.”

Sauli Niinistö muistelikin tiukkaan koko maan ympäri edennyttä kampanjaansa ja nosti mieleenpainuvimmaksi kaikkialla Suomessa sen miten hän on saanut tavata monia erilaisia ihmisiä, jotka kuitenkin sielultaan ja sydämeltään ovat sittenkin aika samanlaisia. Meitä suomalaisia.

Tästä se lähtee.

Tänään on tärkeä päivä. On aika äänestää ja katsoa seuraava sivu maamme historiasta. Erinomaista vaalipäivää itsekullekin. Paukkupakkasessa.

Tänään Lopen Vaalikahvit entisen kirjakaupan tilassa Linja-autoaseman talossa. Kahvipannu kuumana klo 10-14. Tervetuloa Presidenttikahville.

….

Kello 17.06 ja nyt Finlandiatalolle. Upea päivä takana ja vaikka ennakkoon olinkin äänestänyt niin Lopen Vaalikahveilla oli pakko käydä. Paljon väkeä liikkeellä ja hyvä tunnelma. 

Nyt iltaa jännittämään. Palataan huomenna kuvin tunnelmiin.

Kaverini Matti Kyllönen teki tuollaisen. Juuri latasin sen nettiin. Nostatetaan sillä tunnelmaa nyt kotikatsomoissakin.

Kello jo 0.03 ja aika laittaa pää tynyyn ja herätä huomenna parempaan Suomeen. Huikea ilta ja pitkä odotus palkittiin. Suomi sain uuden presidentin ja se on hienoa, että isommalla kanntuksella kuin kukaan koskaan ennen. Siis Sauli on todellakin koko Suomen presidentti. Huomenna palaan aiheeseen ja kuviakin luvassa.

 

Kommentit