Lauantai, 04.02.2012

Blogi, lauantaina 04.02.2012

Vaalien tärkein kampanjapäivä starttaa aamusta ja paukkupakkasessa. Haittaaks se. No ei haittaa. Nyt mennään täysillä ja tehdään hyvällä sykkeellä yhdessä koko kansan ja koko Suomen presidenttiä.

Tänään lauantaina 4.2.2012 ympäri Suomen presidentivaalitilaisuuksia ja tapahtumia. Yli 200 Niinistö Cafeta on jo palvelut tämän kampanjan  aikana ja palvelee tänäänkin. Tervetuloa siis jälleen Presidenttikahville.

Itse suuntaan nyt aamusta heti liikkeelle. Aamukahvit Lopen Niinistö Cafe klo 10-10.30 ja siellä koko päivän Lopen luottamushenkilöitä kahviseurana Tiina Seppälän johdolla. Itse suuntaan Lopelta Hämeenlinnan Vaalitapahtumaan Reskalle yhdessä jääkiekkoilija Jyrki Louhen kanssa. Minun Saulini -tapahtumassa varmasti kuullaan mielenkiintoisia perusteluja sille miksi kukin on Saulin omaksi presidentikseen valinnut. Hämeenlinnasta vielä Riihimäen Niinistö Cafeeseen klo 13-14. Riihimäellä jo aamupäivällä kahvivieraanamme maatalousministeri Jari Koskinen klo 11-12. Nähdään!

Nyt se on kampanja takana. En edes uskalla katsoa auton mittaria paljonko kilometrejä sinne kertyi. Joka tapauksessa monena päivänä satoja ja joka päivä kymmeniä läpi tämän tammikuun. Vapaapäiviä ei ollut, mutta en niitä kaivannutkaan. Tätä työtä tehtiin omistautuneena Suomelle ja olen varma, että huomenna se kantaa tulosta.

Tänään vielä siis kampanjan tärkein päivä. Kiersimme ympäri Hämettä ja joka puolella oli Niinistö Cafeita, torigrillejä, telttoja ja flashmobbaajia. Hämeessä varmasti tänään liikkeellä monta sataa Niinistön talkoolaista ja tukijaa ja se näkyi ja kuului ja erotti meidät toisista. Haluankin tässä nyt vielä kiittää kaikkia hämäläisiä ylipuoluerajojen ja muiden todella arvokkaasta ja antaumuksellisesta työstä Saulin hyväksi. Ilman teitä emme olisi tässä tilanteessa.

Tänään itse kiersin Niinistö Cafeita ja toreja. Väkeä oli upeasti liikkeellä ja kun aamukahvit juotiin Suomen pienimmässä Niinistö Cafessa Lopella niin päivällä sitten täytettiin Kävelykatu Reskaa jne. En ole sellaista yhteishenkeä ja tahtotilaa ennen nähnyt kuin tänään ja kaikista upeinta oli se, että mukana oli paljon nuoria, mutta myös senioreita ja kaikkea siitä väliltä. Tämä päivä osoitti todellakin jälleen sen, että Sauli Niinistö on koko Suomen ja koko kansan – meidän kaikkien ehdokas ja huomenna presidentti.

Päivään mahtui vielä maatalousministerimme Jari Koskisen vierailu Riihimäen Niinistö Cafeeseen ja sielläkin kuppila täynnä ja väkeä myös hyvin iltapäivällä liikkeellä. 

Tapahtumia oli lisäksi Lounais-Hämeessä, Itä-Hämeessä, Lahdessa, Orimattilassa jne. Ja kaikkilla siis Sauli vahvasti mukana.

Huomenna on aina kääntää uusi sivu Suomessa. Sun päiväs koittaa oi Suomenmaa.

Kommentit