MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila Sauli Niinistön tukijaksi.

Blogi, perjantaina 03.02.2012

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila liittyi myös presidentintekijäksi. Marttila perusteli Niinistön valintaa mm. sillä, että ”presidentin täytyy ottaa aktiivinen rooli maaseutuun, kestävään kehitykseen ja ruokaturvaan liittyvissä asioissa”. Näissä asioissa ja kansainvälisissä kysymyksissä Marttila kertoi luottavansa Niinistöön- 

Suhtautumisesta maa- ja metsätalouteen sekä maaseutuun löysi MTK:n puheenjohtaja ehdokkaista ison eron. Marttilan mukaan Pekka Haaviston viiteryhmässä ”kestävälle maataloudelle tai metsätaloudelle ei anneta juuri arvoa”.

Tarvitsemme tällaisia perusteltuja kannanottoja ehdokkaittemme puolesta. On hyvä siis, että asioista puhutaan ja niiden kautta verrataan ehdokkaita. Kiitos siis MTK:n johtajalle perusteellisesta pohdinnasta ja sen kautta tehdystä valinnasta koko Suomen ja myös maaseudun hyväksi.

Tänään alkaa Sauli Niinistön kampanjan loppukiri. Vielä muutama päivä mennään ns. täysillä ja sunnuntaina sitten katsomme mitä Suomi haluaa. 

Tänään suuntaan Saulin kanssa Päijät-Hämeeseen iltapäivällä. Olemme Sauli Niinistön kanssa Lahden Kauppakeskus Triossa klo 17-18. Mutta sitä ennen Niinistö Cafe kiertueelle Hämeessä. Aamusta aloitetaan aamukahveilla Lopen Niinistö Cafesta siitä mennään.

 

Nyt täytyy sanoa, että huh huh.

Olen tässä 15 vuoden aikana nähnyt politiikassa monenlaista, mutta kyllä tämän illan Kauppakeskus Trion tapahtuma Lahdessa oli jotain ennen näkemätöntä. Väkeä oli täynnä kaikki käytävät ja nurkat, rappuset ja ylätasanteet. Kaikki halusivat nähdä edes vilauksen tulevasta presidentistämme. Perjantain kampanjapäivämme huipentui siis Sauli Niinistön kanssa Lahden Trioon. Siellä uskomaton tungos ja upea tunnelma. Nuo kuvat puhukoot puolestaan ja tunnelmastaan. 

Mutta niin se vaan oli, että kauppojen alennusmyynnit jäivät toiseksi, kun Kauppakeskus TRIOn saapui oikea SALE

Mutta päivään mahtui siis paljon muutakin. Lopelta avasin päivän aamukahvilla ja siitä sitä mentiin. Illan ohjelma toki hieman lyheni kun Lahden jälkeen en sitten enää lähtenytkään Helsinkiin. Näiden vaalien suurin ilmainen konserttitapahtuma oli tänään illan huipennuksena, mutta huonon sään takia en sinne nyt päässyt. Liikennetiedotteissa kehotettiin välttämään ajoa Lahden moottoritiellä etelään eikä aikataulumme reilu tunti ajoaikaa Helsinkiin olisi millään riittänyt. Kymmeniä ja kymmeniä kolareita ja tiet aivan tukossa. Toivottavasti pahemmilta ihmisvahingoilta kuitenkin vältytään. Malttia siis kaikille.

Sain jo muutaman kuvan Helsingistä ja siellä Circuksessa aivan huikea tunnelma. Maamme johtavat artistit lavalla ja väkeä valtavasti sielläkin. Ja mikä hienointa tilaisuus kaikille avoin ja ennen muuta ilmainen. Niin sen pitää ollakin.

Mutta nyt ilta kotona vapaata. The Voice of Finland voisi vaikka täydentää tätä iltaa. Nautitaan koti-illasta, sillä huomenna vaalien tärkein ja suurin kampanjapäivä. Aamusta aikaisin liikkeelle ja sitten sitä mennäänkin täysillä. Ohjelmassa Loppea, Hämeenlinnaa, Riihimäkeä jne. Nähdään!

 

Kommentit