Politiikan Värisuora-kiertue alkaa taas. Huomenna maanantaina politiikan ajankohtaiskeskustelu Riihimäen Laurellilla.

Blogi, sunnuntaina 02.11.2014

Jo perinteeksi muodostunut Politiikan Värisuora-kiertue tulee siis taas! Kierrän yhdessä vasemmiston Aino-Kaisa Pekosen ja SDP:n Tarja Filatovin kanssa nyt Kanta-Hämeen kaupungit. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu ja idea siis kyselytunti. Paikallaolijat siis päättävät mistä keskustellaan ja väki voi esittää kysymyksiä ja myös kommentoida meidänkin mielipiteitä ja puheita.

Tämä Politiikan Värisuora idea siis syntyi jo viime vaalikaudella ja itseasiassa siitä lähtien olen kiertänyt Aino-Kaisan ja Tarjan kanssa säännöllisesti eripaikoissa pitämässä Politiikan Värisuoria. Mukana viime kaudella oli myös Vihreiden Kirsi Ojansuu. Mutta nyt tällä kertaa menemme kolmistaa. Eli ei muuta kuin tervetuloa mukaan!
ma 3.11 klo 9.30-10.30 Riihimäki, Cafe Laurell

ma 24.11 klo 12-13 Forssa, Jokioisten Leivän kahvila

ke 26.11 klo 17-18 Hämeenlinna, Cafe Il Mondo

Sunnuntai on vapaapäivä. Tänään ajattelin tehdä vain hyvää ruokaa lasten kanssa ja suunnata sitten auttamaan Loppijärven hoitokalastuksessa Isojoen Vanhakoskelle iltapäivällä. Ja jos vaikka illalla sitten menisin katsomaan nuorten maajoukkueen salibandyottelua Hämeenlinnan uudelle Elenia Areenalle. No katsotaan mitä pyhäpäivä tuo tullessaan. Ei siis liikaa suunnitella vaan tehdään, ollaan ja mennään jos siltä tuntuu.

kello 19.39 ja vapaapäivä takana jo melkein. Tänään nautitiin vain hyvästä ruuasta ja yhdessä olosta. Päivällä piipahdin talkoissa Loppijärvellä ja hoitokalastusurakassa tänäänkin ylös vajaa 1000 kg särkiä ja salakoita. Hoitokalastus jatkuu vielä jonkun aikaa, mutta nyt jo selvää, että sellaista määrää ei kalaa tänä vuonna Isojoesta nouse kuin viime vuonna saatiin ja saatikka niitä ennätysvuosien kalansaaliita. Mutta ehkä 10 000 kg päästää tänäkin syksynä kovan talkooporukkamme ansiosta.

Illalla sitten ajelimme katsomaan Salibandyn EuroFloorball Touria Elenia Areenaan Hämeenlinnaan. Suomi -Ruotsi U19 pojat kentällä ja makea kotivoitto Suomeen. Oli myös hieno nähdä Hämeenlinnan uusi palloiluhalli valmiina ja upea areena siitä tulikin ennen muuta huippu-urheiluun ja pelaamiseen, mutta myös erilaisiin konsertteihin ja muihin. Itselle valmiin hallin näkeminen oli erityisen mieluisaa. Tämänkin hallin parissa tehtiin nimittäin pitkään töitä niin täällä Hämeessä kuin itse ennen muuta Valtion Liikuntaneuvostossa. Valtionapu sieltä hankkeelle väännettiin pariinkin otteeseen ja toisella yrittämällä kaupunki homman maalin vein ja lopputulos onkin erinomainen. Suuri kiitos siis Hämeenlinnalle isosta panostuksesta sporttiin ja myös kulttuuriinkin. Olen varma, että tämäkin satsaus tulee moninkerroin takaisin montaakin eri kautta.

Kiitos myös Salibandyliitolle hienosta turnauksesta ja Steelersin väellekin illasta. Hieno oli saada olla mukana ja mikäs siinä loppilaisena oli kannustaa ja katsella kun Lopelta kotoisin oleva ja Lopen LFT:n kasvatti Ville Lastikka hääräsi Ruotsin kaatamisen pääkapellimestarina. Ville teki kaksi maalia Suomen voittoon päättyneessä pelissä ja hänet valittiin myös koko viikonlopun turnauksen tähdistöön. On vain ajankysymys kun tämä nuorimies on liigassa ja sitten miesten maajoukkueessa. Ja sen jälkeen voi tulla ihan mitä vaan. Virtuoosi.

Mutta ohessa muutama kuva tältäkin päivältä ja ennen muuta upeasta Hämeenlinnan Elenia Areenasta. Kannattaa mennä katsomaan paikan päälle. Siellä riittää pelejä ja tapahtumia koko loppuvuoden.

Mutta nyt sauna lämpiämään ja löylyjen kautta kohti huomista. Tulkaahan mukaan Riihimäelle Politiikan Värisuoraan.

Kommentit