Politiikan Värisuora keräsi täyden tuvan Riihimäellä – Filatov, Ojansuu, Autio ja Heinonen ottivat toisistaan mittaa

Uutiset, tiistaina 22.03.2011

Hämeen ensimmäinen Politiikan Värisuora -vaaliväittely keräsi täyden kahvilan väkeä Riihimäellä. Viialan Leipomokahvilassa järjestetyssä tilaisuudessa pääosassa olivat sekä kansanedustajat että paikalla ollut yleisö. Väki laittoikin panelistit tiukoille parituntisessa keskustelussa.

– Erittäin onnistunut tilaisuus. Idea tällaisesta eri puolueiden välisestä keskustelutilaisuudesta syntyi kerran eduskunnassa Yle Hämeen Politiikan Puhemyllyn jälkeen. Päätimme, että tehdään Politiikan Värisuora -kiertue ja siitä se sitten syntyi, kertoi Timo Heinonen ajaessaan Riihimäeltä Lopelle.

Politiikan Värisuorassa on mukana SDP:n Tarja Filatov, Vihreiden Kirsi Ojansuu, Keskustan Risto Autio ja Kokoomuksen Timo Heinonen.

– Tämän porukan kanssa on ollut hieno tehdä yhteistyötä eduskunnassa neljä vuotta. Vaikka olemme eri puolueista niin yhteistyö on ollut hyvää ja monia Hämeen asioita olemme yhdessä ylipuoluerajojen vieneet eteenpäin, totesi Heinonen.

Viialan Leipomon kahvilassa pidetyssä ensimmäisessä Värisuorassa yleisö tenttasi hämäläiskansanedustajia mm. tulevaisuuden veroratkaisuista, eläkkeistä sekä peruskoulusta.

– Minä pidin keskustelusta. Se oli reipasta ja suoraa. Sellaista poliittisen keskustelun pitää ollakin. Arvostan näitä kolmea kolleegani juuri siinäkin mielessä, kiitteli Timo Heinonen.

Politiikan Värisuora -tapahtumat saavat jatkoa jo tulevana torstaina, kun hämäläiskansanedustajat ovat Hämeenlinnassa Cafe Verassa kansalaisten tentattavana.

Kommentit