Kokoomuksen varapuheenjohtaja Sampsa Kataja Riihimäellä

Uutiset, torstaina 24.03.2011

Kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sampsa Kataja vieraili Hämeessä Riihimäellä torstaina 24. maaliskuuta. Kataja pysähtyi matkallaan Helsingistä Poriin Riihimäen Vaalikahvilalla.

– On hienoa, että puoluejohtomme haluaa tällä tavalla tsempata kampanjaamme. Sampsa on myös hyvä ystäväni Takarivin Taaveista ja olemme tehneet neljä vuotta erittäin läheistä yhteistyötä, kertoi Timo Heinonen.

Puoluejohtoa Helsingissä aiemmin päivällä vaalitentissä edustanut Sampsa Kataja oli tyytyväinen näkemäänsä ja uskoa hyvää vaalitulokseen riitti.

– No se on yksinkertaisen selvää – nyt pitää työ tehdä todella hyvin ja uskomme, että se sitten vaalipäivänä palkitaan. Kyllä me uskomme, että neljän vuoden aikana tehty avoin ja vastuullinen linja saa vahvan tuen, totesi Timo Heinonen ja ojensi Sampsa Katajalle kiitokseksi Riihimäen vierailusta Kädenjälki-kahvimukin.

– Kädenjäljen pitää politiikassa näkyä ja Sampsa on sellainen tekijä joukossamme, että tulosta myös syntyy. Vahva ministeriehdokkaamme jos ja kun niissä pöydissä huhtikuun puolenvälin jälkeenkin istumme, totesi Heinonen.

Riihimäen Vaalikahvilassa nähdään ennen vaaleja vielä mm. Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ben Zyskowicz ja kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas, vuoden pakolaisnainen Fatbardhe Hetemaj.

Kommentit