Pizzaa ja politiikkaa -nuorteniltani jatkuvat jälleen – ”Tavoitteena saada jokaiseen kuntaan yksi nuori kunnanvaltuutettu”

Blogi, tiistaina 12.09.2023

Pizzaa ja politiikkaa.

Aikanaan ideoin ystäväni Derya Özgunin kanssa Pizzaa ja politiikkaa -illat, kun halusimme saada muutaman uuden tapaamani nuoren houkuteltua mukaan juttuihimme. Pizza toimi ja nämä nuoret mukaan saimme ja heidän jälkeen PP-illat ovat toimineet monelle nuorelle matalankynnyksen ovena yhteiskunnallisten asioiden pariin.

Eilen illalla järjestimme Hämeen Kokoomusnuorten kanssa syksyn ensimmäisen Pizzaa ja politiikkaa -illan. Iso kiitos järjestelyistä Kiia Ahalle ja Silja Saraselle ja isoin kiitos kaikille pizzapöytäämme istuneille. Ja tälläkin kertaa mukana ensikertaisia Pizzaa ja politiikkaa -illoissa ja ensikertalaisia myös yleensäkin näissä jutuissa. Konseptimme siis toimii edelleen.

Riihimäen Pizza-Stop on ollut monta kertaa paikkanamme ja tälläkin kertaa hyvä pizza ja kiva paikka toimivat mitä parhaiten. Pizzoja tilasimme pitkän pöydän täyteen ja sitten vähän puhetta ja enemmän yhteistä keskustelua. Esillä eilen niin politiikan kesän tapahtumat, politiikan syksyn iltatilanhallinta ja myös talous ja turvallisuus ja jo myös kuntavaalitkin. Niin ja jo tammikuussa tulevat pressanvaalitkin.

Kuntavaaleissa kerroin nuorille haasteestani ja kampanjastani saada jokaiseen hämäläiseen kuntaan ensi vaaleihin ensin ainakin yksi nuori kuntavaaliehdokas ja myös sen jälkeen yksi nuori kunnanvaltuutettukin. Lupasin näissä talkoissa olla jälleen isosti mukana ja tehdä ja auttaa kaikkia nuoria, jotka apua ja tukea – tsemppejäkin – tarvitsevat. Haasteeni saikin kivan vastaanoton ja tätä lähdemme nyt yhdessä eteenpäin viemään.

Kiitos vielä kerran syksyn ensimmäisen Pizzaa ja politiikkaa -illan osallistujille ja jos sinä haluat teille päin oman PP-illan niin laita ihmeessä viestiä tulemaan. Tehdään. Yhdessä.

Aamusta tänään jo Hämeen kansanedustajien edunvalvonta-aamu ja nyt työhuoneessa hetki ennen puolustusvaliokunnan monttua ja päivän valtiovarainvaliokunnan kokousta. Tiukka viikko.

Kommentit