Pizzaa ja Politiikkaa -nuortenillat valtaavat koko maan – Eduskunnassa syysistuntokausi käyntiin

Blogi, tiistaina 04.09.2018

Pizzaa ja Politiikkaa -nuortenillat valtaavat nyt seuraavaksi sitten koko maan. Aikanaan minun ja Deryan luoma konsepti on nyt syksyllä Kokoomusnuorten käytössä ja liiton puheenjohtajan Henrik Vuornoksen johdolla. Kokoomusnuoret siis kiertävät kaikki maakunnat ja luvassa nuorteniltoja näin ympäri maan. Tänään Kokoomusnuorten johdolla kiertue alkoi meiltä Hämeestä ja lupasin olla silloin itsekin mukana. Hämeenlinnan Kotipizzassa olikin mukavasti väkeä ja myös uusia toiminnastamme ja kokoomuksesta kiinnostuneita ja se onkin ollut alusta asti näiden Pizzaa ja Politiikkaa -iltojen tarkoitus.

Pizzaa ja Politiikkaa Hämeenlinna! Tämä konsepti toimii!

Pizzaa ja Politiikkaa -nuortenillat siis syntyivät aikanaan kun ystäväni Markus Lindblomin syntymäpäivillä ryhmä nuoria tuli minua tervehtimään ja jututtamaan. Juttutuokio venyikin yli tunninmittaiseksi keskusteluksi niin Natosta kuin taloudestakin. Muistan sen keskustelun kuin eilisen päivän. Fiksut nuoret tekivät vaikutuksen. Seuraavana päivänä puhuin ystävälleni ja myöhemmin avustajaksenikin tulleelle Derya Özgunille näistä nuorista ja päätimme, että kutsutaan nuoret pizzalle ja juttelemaan lisää. Näin syntyi ensimmäinen Pizzaa ja Politiikkaa kaikille avoin nuortenilta ja sen jälkeen olemme näitä järjestäneen ympäri Hämettä ja aika-ajoin muuallakin. Tuon ensimmäisen illan myötä mukaan toimintaamme lähti myös Lilli Lindblom, joka nykyisin muuten toimii jo Riihimäen Kokoomusnuorten puheenjohtaja. Ja myöhemmin näiden iltojen kautta on mukaan tullut kymmeniä ja kymmeniä eri kuntiin ja kaupunkeihin Riihimäeltä Hämeenlinnaan ja Forssasta Hausjärvelle jne. Toimiva konsepti.

Hieno ilta Lukiokadulla Hämeenlinnassa ja Kotipizza viimeistä paikkaa myönten täynnä. Kiitos Iidalle ja Henkalle järjestelyistä ja iso kiitos kaikille nuorille! Olette mahtavia!

Tänään kuitenkin ennen nuorteniltaa eduskunnassa jo ensimmäinen syyskauden täysistunto. Luvassa tiukka ja työntäyteinen syksy ja monenlaista työasiaa pöydällä. Tänään myös ensimmäinen työpäivä eduskunnassa yhdessä uuden avustajani Malin Anomaan kanssa ja hieman uusia työtehtäviäkin minulle tässä tulossa. En siis häpeä olla innostunut 🙂

Kuluvan vuoden viimeinen täysistunto pidetään sitten perjantaina 21. joulukuuta ja istunnot jatkuvat joulutauon jälkeen jälleen tiistaina 8. tammikuuta 2019. Koko vaalikauden viimeinen istunto pidetään perjantaina 15.3. ja vaalikauden päättäjäiset ovat keskiviikkona 10.4. Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 14.4.2019. Näillä siis mennään…

Kommentit