Pipo päästä! Nyt tulee Kalle! Rovanperän Kalle!

Blogi, lauantaina 18.02.2017

Tässä moottoriurheilun parissa on nähty monenlaista ja koettu kaikenlaista. Mutta eilen sain kokea jotain sellaista mikä sai motorsport sydämen lyödään vähän ylimääräisiäkin iskuja . Tämän aiheutti vasta 16-vuotias Kalle Rovanperä jonka itse näin tositoimissa nyt ensimmäistä kertaa.

Kuva: AKK Hannu Rainano

Kallen menoahan saimme hämmästellä jo alle 10-vuotiaana kuskina YouTubesta ja viime vuosina myös Baltian ralleissa, mutta nyt nuorimies poikkeusluvalla ensimmäistä kertaa  nelivetoautolla kotimaan ralliteillä ja heti ylivoimaista kyytiä. Taakse jäivät eilen heti Juha Salo, Teemu Asunmaa ja Jarkko Nikara ja kaikki muutkin. Kallen vauhti oli illalla hämmentävää ja voi puhua sensaatiosta.

Tänään aamulla kuulutin jo 15. SM-Vaakuna Rallin lähdön ja juuri tuloksia katsoin myös päivän avauserikoiskokeelta. Siellä valitettavasti Kallelle rengasrikko, mutta uskon että päivän edetessä rallisydän saa rytmirikkoja lisää kuitenkin, kun nuorimies pääsee jälleen ehjään menoon kiinni.

Lähdössä jo saimme mukavaa tunnelmaa kun Kalle ajoi itse auton lavalle mutta vaihtoi sitten puikkoihin kartturinsa Risto Pietiläisen, sillä Kallehan ei saa vielä normaalissa tieliikenteessä ajella kuin mopoautolla 🙂 Nuotituskin tehtiin siis niin että iskä ajoi ja Kalle istui kartturin paikalla ja Risto sai olla takapenkillä 🙂

Kuva: Moottoriurheilu.tv

….

Kallelle lopulta upea voitto ja hieno kilpailuviikonloppu näin päätökseen. Kello 21.42 ja nyt kotia kohden. Näihin tunnelmiin! Onnea vielä Kalle! Teit suomalaista moottoriurheiluhistoriaa!

Kommentit