Piparkakkujen koristelua ja Riihimäen perinteiset Jouluglögit

Blogi, lauantaina 17.12.2016

Järjestimme Deryan kanssa tänään Riihimäen perinteiset Jouluglögit Cafe Laurellilla.

Tänään oli vuorossa perinteiset Riihimäen Jouluglögimme. Olen vuosittain järjestänyt Riihimäellä jouluglögit näin joulun alla ja joka vuosi sitten joukon muita glögi- ja joulutapahtumia muuallakin Hämeessä. Nyt Riihimäen Glögeillä oli mukana myös iso joukko Riihimäen Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaita ja myös Riihimäen Kokoomusnuoria. Paikalla kävikin hienosti väkeä ja monta mukavaa keskustelua niin valtakunnan kuin seutukuntammekin asioista. Riihimäen asiat jätit suosiolla riihimäkeläisten vastattavaksi.

Glögeillämme esiintyi jälleen myös ystäväni Janita Juvonen Felixin kanssa ja täytyy sanoa, että kyllä oli jälleen mukava kuunnella taitavaa musisointia. Laurellin glögi ja piparkakut tekivät kauppansa ja joulumieltä saatiin varmasti itsekukin roppakaupalla. Suuri kiitos teille kaikille jotka kävitte ja ketkä viestiäkin. Tästä on kiva jatkaa kohti joulua.

Cafe Laurellilta suuntasin sitten Riihimäen Atomille Joulutapahtumaan koristelemaan piparkakkuja kollegoitteni Aino-Kaisa Pekosen, Tommi Rädyn ja Päivi Räsäsen kanssa. Sielläkin kivasti väkeä liikkeellä ja hienoa, että matkakeskuksessakin nyt joulunalla vilskettä ja kauppaakin. Jouluostokset omalta seutukunnalta ja Hämeestä ovat sitä sallittua ja kannatettavaakin kotiinpäin vetävistä.

Illalla vielä RAY:n työtehtävissä Helsingissä ja näin aikalailla täyteläinen tuli tästäkin lauantaista. Huomenna jatketaan ja vapaapäivä. Eräsavulla Metsäkirkko ja illalla Naiskuoro Timotein joulukonsertti Lopen kirkossa. Joulun rauhaa sydämeen.

Tällaisen suuren sydänpiparin koristelun Atomin joulutapahtumassa.

Kommentit