Pilvenmäen Ravit Forssassa – Heinonen 2011 -lähdön voitto Riihimäelle

Uutiset, perjantaina 18.03.2011

Pilvenmäen iltaravit perjantai-iltana päättyivät Heinonen 2011 -lähdön osalta riihimäkeläisjuhlaan. Pekila-tallin Enmyy nappasi makean Special-karsintalähdön voiton ja 1200 euron palkintopotin Ari Moilasen ohjastamana. Kansanedustaja Timo Heinosella on mieluisa työ loimittaa tutun omistajan upea hevonen.

– No tottakai tämä oli aikalailla nappijuttu. Enmyy on upea hevonen ja tänään pimenevässä illassa tärkeä voitto ja jatkopaikka Moilasen johdolla. Oli hieno hetki kiristyvässä pakkasessa saada ojentaa nimikkoloimi tälle hevoselle ja tälle riihimäkeläiselle tallille, iloitsi Timo Heinonen.

Heinonen kertoi illasta hänelle kertyneen vain kokemusta. Vaahteramäen Three Horsesin Siron Veijari jäi tällä kertaa lähdössään kolmanneksi.

– Veikon (Siron Veijarin) omistaja on minun ratsastuksen opettaja ja Veikko on tuttu kaveri talliltamme. Tottakai mieheen piti luottaa ja luotan jatkossakin vaikka tänään ei voittoja Totosta tullutkaan, hymyili Timo Heinonen.

Timo Heinonen kertoi Pilvenmäellä olleen totutun hyvä tunnelma perjantain iltaraveissa.

– Paljon oli tuttuja ja on hienoa, että raviväkikin tuntee minut ja työni hevosten eteen. Tänäänkin yksi hevosmies tuli kyselemään hevosenlannan polton laillistamisesta. Sanoin, että odotetaan nyt ympäristöministerin vaihtoa ja tehdään sitten kaikkemme asian eteen, kertoi Timo Heinonen.

– Nykyinen ympäristöministeri ei asiaa syystä tai toisesta halunnut hoitaa kuntoon, mutta toivon, että seuraava jo näkee asian merkityksen niin hevosalalle kuin Suomen energiataloudellekin, jatkoi Heinonen, joka on aiheesta tehnyt eduskunnassa useampiakin esityksiä.

– Tahtokysymys se on on. Ihan puhtaasti.

Pilvenmäen Raveissa juostiin perjantaina kaiken kaikkiaan yksitoista lähtöä.

Kommentit