HPK:n Anne Tuomanen Timon tukiryhmään – Kerhon naiset jahtaavat mitalia

Uutiset, torstaina 17.03.2011

HPK:n Naisten edustusjoukkueen hyökkääjä Anne Tuomanen liittyi juuri ennen välieräpelejä mukaan kansanedustaja Timo Heinosen Eduskuntavaalit 2011 -tukiryhmään. Loistavan kauden Kerhossa ja myös maajoukkueessa pelannut Tuomanen valittiin joulukuussa SM-liigan parhaaksi pelaajaksi ja kevään peleistä on halua odottaa lisää.

HPK:ssa Tuomanen on ollut kovassa iskussa tehden pisteitä piste per ottelu tahdilla. SM:n alkusarjassa Tuomanen iski 16 ottelussa kahdeksan maalia ja kuusi maalisyöttöä. Ja hyvä tahti on jatkunut tämänkin jälkeen.

– Anne mukaan lähtö oli upea juttu. Hän on pelaajana kuin minä politiikassa. Ahkera ja puurtaja aina oman joukkueen ja paremman huomiseen eteen, hymyili Timo Heinonen.

Heinosen eduskuntavaalien lätkäkentällisessä Tuomanen pääsee ykkösvitjaan yhdessä Helsingin Jokerien Janne Lahden ja Kerhossa kautensa tähän kauteen päättäneen Jyrki Louhen kanssa. Ykkösvitjaan mahtuu myös Kerhon Jukka Laamanen, Jukureista nousua uralleen hakenut Sami Lähteenmäki ja Kerhon A-junnujen Miika Heikkilä.

– Joo siitä tulee jo kuusi kenttä pelaajaa. Otetaan siis maalivahti pois ja pyöritetään peliä kuudella kenttäpelaajalla, naureskeli Timo Heinonen.

Anne Tuomanen jatkaa pelejään jo tänään illalla. Naisten jääkiekon välieräpelit alkavat Hämeenlinnan Ritarihallissa, kun Kerho saa vastaansa Oulun Kärpät. Toisessa välieräparissa pelaavat Espoon Blues ja Tampereen Ilves. Finaaleihin vaaditaan kolme voittoa. Hämeenlinnalainen palloilumenestys on tällä kaudella on naisten varassa niin lätkässä kuin lentopallossakin.

– Itse uskon vankasti, että Kärpät on vain suupala Kerholle ja keväältä jahdataan kultaa todenteolla, totesi Timo Heinonen.

Kommentit