Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Petteri Orpo loi uskoa Hämeessä

Uutiset, perjantaina 18.03.2011

Kansanedustaja ja kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Petteri Orpo vieraili perjantaina 18. maaliskuuta Hämeessä. Vieruskaveriaan ja kollegaansa Timo Heinosta komppaamassa käynyt Orpo loi hämäläisiin taistelutahtoa ja toivoa tulevaisuudesta. Orpo vieraili päivän aikana niin Lopella kuin Riihimäelläkin.

– Päivä alkoi aamukahvitilaisuudella Lopen Lounastuvasta. Siellä oli tupa täynnä ja tunnelma kiva heti aamutuimaan. Sitten Riihimäen Vaalikahvilla jatkoimme ja sielläkin yli 30 henkeä kahvittelemassa puoltapäivää ennen, kertoi Timo Heinonen.

Timo Heinonen kertoi, että päivän aikana keskustelun aiheet vaihtelivat paljon. Esillä oli niin Hämeen kuin valtakunnankin asioita.

– Kyllä se talous nyt ehkä eniten puhuttaa ja hyvä niin. Jos emme sitä saa hyvälle uralle niin silloin ei tarvitse enää mistään muusta edes haaveilla, totesi Heinonen ja kiitti vieruskaveriaan Hämeen vierailusta.

– Olemme tässä ystävystyneet Petterin (Orpo), Hennan (Virkkunen) ja Sampsan (Kataja) kanssa. Takarivin taaveilla on mainio yhteishenki.

Kommentit