Niinistö & Heinonen Lounais-Hämeessä – Forssan seudun vahva tuki lämittää ja tsemppaa

Uutiset, lauantaina 19.03.2011

Kansanedustaja Timo Heinonen ja kokoomuksen lahtelainen eduskuntavaaliehdokas Sari Niinistö kampanjoivat pitkän kiertuepäivän Lounais-Hämeessä. Kierrokselle startattiin Riihimäen Timo´s Coffeelta aamukahvilta ja Lounais-Hämeessä kiertue piti sisällään Forssan kahteen eri otteeseen sekä Jokioisen, Ypäjän, Humppilan ja Tammelan.

– Minusta erittäin onnistunut kiertue. Forssan K-Markertin Pikku-Antissa oli tupa täynnä ja hyvää keskustelua ja mikä mukavinta moni oli tullut varta varten Forssan Lehden ilmoituksemme innoittamana tapaamaan. Muutama halusi myös mainoksiakin jakamaan talkoissa, kertoi Timo Heinonen kotimatkaltaan Vaali-Volkkarista.

Jokioisilla Heinosen vahva tukija Marja-Leena Puntila oli kokoomuslaisten kanssa laittanut pystyyn yllätyskahvit Kokoomus Kuuntelee -hengessä. S-Marketilla oli väkeä ollut hyvin ja myös Ypäjältä tukiryhmä kasvoi.

– Ypäjä on hieno paikka ja oli mukava tavata paikallisia kokoomuslaisia. Hevosopistolla lisäksi paljon ystäviä. Tammelastakin tukiryhmään lisää väkeä ja talkoolaisia. Voisi siis sanoa, että paremmin ei päivä olisi voinut mennä.

Heinonen kiitteli Sari Niinistöä kokoomusehdokkaista yhdeksi ahkerimmaksi. Sari on tehnyt kampanjaa pitkään ja suurella sydämellä.

– Uskon, että Sari Niinistö tulee keräämään suuren äänipotin ja yllättämään vielä, totesi Timo Heinonen ja kertoi ostaneensa Humppilan Lasilta myös yllätyslahjoja kampanjaansa.

– Matkaan lähti upeat uniikit siniset lasiruusut. Yksi menee huomenna Hausjärven Talvitapahtumassa pulkantuunauskisan voittajalle ja yksi odottaa jo tukiryhmäni 500. tukijaa. Se taitaa muuten tänään jo rikkoutua, kertoi Timo Heinonen ja sanoi ajavansa hetkeksi kotiin ennen illan Hämeen yössä -tapahtumaa MainStreetillä. Siellä esiintyy Anger Cell.

Kommentit