Pikkuloma Tallinnassa – Pääsemmeköhän joskus vielä junalla?

Blogi, lauantaina 27.05.2017

Upea hotelli Three Sisters ja sen mahtava ravintola Bordoo.

Pieni loma tähän väliin Tallinnassa. Laivat parissa tunnissa pääkaupungista pääkaupunkiin ja tarjolla jälleen paljon tuttua ja vanhaa, mutta myös uutta ja uutta. Tallinnassa kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja vanhaa restauroidaan pieteetillä ja uutta rakennetaan kovalla vauhdilla. Mietin, että ehdinköhän minä vielä joskus tehdä tämän matkan vajaassa tunnissa junallakin?

 

Tallinnassa ensimmäinen illallinen upean Hotelli Tree Sistersin Bordoo ravintolassa. Ovella tapasimme samassa ravintolassa illastaneen presidentti Kersti Kaljulaidin. Ja täytyy sanoa, että ravintolan palvelu, ruoka ja ilmapiiri oli juuri sitä mitä kaikkialla sanottu. Ehdottomasti yksi Tallinnan parhaista ja myö hotellina ainutlaatuinen vuosisatojen takaa. Suosittelen.

Ravintola Argentiinan aito hiiligrilli tarjoaa osaavissa käsissä Tallinnan parhaat pihvit jo 15 vuoden kokemuksella.

Toinen ruokapaikkamme oli sitten kaupungin parhaaksi rankattu pihviravintola. Titteliään ravintola Argentiina ei ole saanut suotta. Erinomaisen hyvää ruokaa ja aidon hiiligrillin maku ja mukava sujuva palvelu. Pieni kävelymatka keskustasta ja parasta liharuokaa. Helppo suositella tätäkin.

Muuten vain tuttuja kohteita ja kauniita kirkkoja ja vanhaa kaupunkia. Hotellina tällä kertaa kaupungin ainoa design-hotelli Estoria. Eikä syyttä sekään kaupungin viiden parhaan hotellin joukossa vaikka omaan makuuni enemmän onkin vanhan kaupungin pienet idylliset hotellit Telegraphista lähtien. Sitä aina helppo suositella vaikka itse seuraavalla kerralla menenkin Kolmen Siskoksen hoiviin.

Tänään jo illalla takaisin koti-Suomeen. Hyvää teki pieni breikki ja taidan viimeistellä sen illalla Loppijärven rannalla Pekkalan saunan parvessa.

 

Kommentit