Pikkubussi Päivin johdolla matkassa – Lopen Kokoomus lähti kylille! kiertäen kaikki Lopen kylät

Blogi, sunnuntaina 02.04.2017

Lopen Kokoomuksen kuntavaalikampanja eteni tänään kaikkiin Lopen kyliin. Mahtavan uuden ja energisen ehdokkaamme Päivi Rassan ideasta syntynyt Kokoomus Lähtee Kylille -päivä ei ehdokkaamme kyläkierrokselle. Jarkko Mikkolan pikkubussi muuttui Kokoomusbussiksi ja ehdokasjoukko kiersi Kormusta eteenpäin koko sunnuntaipäivän Lopen kyliä.

Matkassa oli iso joukko loppilaisia kuntavaaliehdokkaita ja kahvirinkka ja totta kai Jannen kitara. Aina kun auto pysähtyi niin ulos ampaisi innokas ja eloisa ehdokasjoukko ja kahvia tarjoiltiin niin Hunsalassa, Salonkylässä kuin kaikissa muissakin Lopen mukavissa kylissä.

Aivan uudenlainen kampanjajuttu saikin mitä parhaimman vastaanoton. Usein puolueet ovat kampanjoimassa vain taajamissa ja tänään moni sanoikin että tämä oli ensimmäinen kerta kun tultiin ihan omalle kylälle asti.

Kiersimme päivän aikana kaikki Lopen kylät ja  tapasimme väkeä mitä erilaisemmissa paikoissa. Kävimme kaupoilla, kouluilla, kylätaloilla, lentokentällä, Marskin Majalla ja myös kodeissa. Mahtava päivä ja suuri kiitos idean äidille Päivi Rassalle ja kuskillemme Jarkko Mikkolalle! Yhdessä tehden olemme parhaimmillamme!

Päivällä Lopen Kuntavaalikahvilalla oli vielä Sirpa Hopearuohon ja Joksun Lastenpäivä ja paikalla myös Riitta Joutsi-Hänninen ja Kati Voivala. Sielläkin pysähdyimme ja hienosti väkeä ja kiva tunnelma. Uudenlaista tekemistä sekin.

Nyt 9 tuntia reissua takana ja juuri kotona. Tällainen kampanjapäivä tänään! Yksi päivä, yksi bussi ja kaikki Lopen kylät!

 

 

Kommentit