Pieni sade sävytti kampanjapäivää – Kokoomus kuunteli Riihimäen Graniitin aukiolla

Uutiset, lauantaina 23.05.2009

Riihimäen kokoomus järjestitti lauantaina 23.5. EU-vaalitapahtuman kaupungin sydämessä Graniitin aukiolla. Aamuinen sade jatkui läpi päivän ja sävytti näin tilaisuutta jossa mukana nähtiin paikallisen kansanedustajan Timo Heinosen lisäksi Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen ja Pietikäisen tapaan mukana vaaleissa olevat Nina Suomalainen ja Joona Puhakka. Kosteasta säästä huolimatta munkkikahvit tekivät kauppansa.

– No huonompikin oli sää voinut olla, hymyili Timo Heinonen, mutta kertoi väkeä kuitenkin riittäneen ja keskustelun olleen vilkasta.

Päivän puheenaiheet olivat EU-ehdokkaiden myötä Euroopassa ja maailman taloudessa, mutta erityisesti Sirpa Pietikäisen myötä keskusteluissa tilaa sai myös Itämeri ja ympäristökysymykset laajemminkin. Joona Puhakka puhui myös siitä miten Euroopan unioni on avanut opiskelijoille ja työntekijöille paremmat mahdollisuudet toimia yli valtakunnan rajojen. Oman osansa keskustelussa sai myös Riihimäen paikallispolitiikka ja seutukunnankin kysymykset, sillä olihan paikalla lukuisia Riihimäen paikallisia luottamushenkilöitä.

– Anniltaan oikein onnistunut päivä. Esillä minun käymissä keskusteluissa oli Riihimäen seutukunnan tulevaisuus ja valtakunnan politiikasta mm. kauppojen sunnuntaiaukiolo ja yliopistouudistus sekä maahanmuuttopolitiikka, kertoi Timo Heinonen.

Heinosen lauantaipäivä jatkuu illalla Hämeenlinnassa missä EU-vaalien tunnelmissa Raatihuoneella juhlitaan seudun kokoomustoiminnan 90-vuotista taivalta.

Kommentit