Perjantai, 31.10.2008

Blogi, perjantaina 31.10.2008

Eilen illalla saimme uutisen, että Mannerheim-ristin ritari Pentti Iisalo kuollut. Iisalo oli 16. ritari ja ylipäällikkö Mannerheim myönsi Vapaudenristin 2. luokan Mannerheim-ristin hänelle 1. lokakuuta 1941. Mannerheim-ristin saaneista 191 sotilaasta on elossa enää kolme jo satavuotias joensuulainen Onni Määttänen, 88-vuotis forssalainen Heikki Nykänen ja 86-vuotias lappeenrantalainen Tuomas Gerdt. Kunnioitus Iisalon tärkeälle ja upealle elämäntyölle.

Tänään itse suuntaan kunnan ja Yrittäjien yhteistyö- ja elinkeinostrategiaseminaarimatkalle Viroon. Lähdemme jo aamusta aikaisin liikkeelle ja koko viikonloppu varattu aiheelle. Mielenkiintoinen viikonloppu siis edessä.

Kello 19.11 ja hetki sitten päivän virallinen ohjelma loppuun. Matka onnistui hyvin ja tänään keskusteluissa ja alustuksissa esillä mm. kuntamme toimet viime vuosina mm. kasvun ja elinkeinopolitiikan kohdalla ja myös uusille asukkaille ja uusille yrityksille tehty kyselytutkimus ja niiden vaikutukset mm. kuntamme markkinointiin. Mutta nyt yhteydet hieman hitaat joten menemme näin. Palataan aiheeseen. Kohta syömään.

Kommentit