Perjantai, 30.07.2010

Blogi, perjantaina 30.07.2010

Aikainen lintu madon löytää. Ylös siis jo aamuvarhaisella ja kohti töitä. Tänään siis selostettavaa aamusta aina iltamyöhään asti. 60. kilpailu täällä Jyväskylän seudulla siis alkanut hyvin ja väkeä on liikkeellä aivan valtavasti. Tänä vuonna teemana erityisesti vihreys ja siisteys ja toivotaankin, että meistä jokainen osaa toimia tälläkin kertaa vastuullisesti puolin ja toisin. Mutta nyt pakko kiiruhtaa aamupalan kautta metsään…

Muutama kuva päivän varrelta eli Juha Kankkusen kotikulmilla. Sääli, että Mikko Hirvosen kisa päättyi hurjaan ulosajoon, mutta onni, että miehet kunnossa. Taistelu kuitenkin jatkuu. Nyt Lankamaa selostettu ja siirtymä ruuhkassa sitten kohti Laajavuorta. Kuvilla nyt mennään enempi.

….

Kello 22.01 ja aika painaa pää tyynyyn. Juuri saimme päätökseen Laajavuoren yleisöerikoiskokeen ja upeassa suomalaiskomennossa NesteOil Rally etenee. Jari-Matti Latvala ajaa yhtä elämänsä rallia ja toivotaan, että huomenna kaikki nappiin. Huomenna jo seiskalta lähtö kohti Surkeen erikoiskoetta eli pakko luovuttaa ajoissa. Järki voittaa.

Kommentit