Lauantai, 31.07.2010

Blogi, lauantaina 31.07.2010

Kello 06.10 ja aika nousta ylös ja lähteä. Aikainen herätys siis tänäänkin ja nyt hieman sateen kastelemaan Keski-Suomeen. Tänään siis kilpailu jatkuu vielä toisella hieman eilistä pidemmälläkin päivällä ja sitten illalla viralliset Suurajojen 60-vuotisjuhlat ja tietenkin voittajan 2010 kukitukset ja palkitsemiset. Mutta sitä ennen kuitenkin siis vielä paljon kisattavaa. Itse nyt suuntaan Salovaaran Laurin kanssa Surkee erikoiskokeelle. Ei nimi erikoiskoetta pahenna. Siis todella upea pätkä nimestään huolimatta.

….

Kello 17.10 ja juuri Surkeen erikoiskokeelta hotellille. Huippu jännittävä päivä käynnissä ja kohta saamme juhlia Jari-Matti Latvalan voittoa. Olen super iloinen.

….

Kello 23.50 ja juuri hotellille. Ralli sai juuri sellaisen lopun mitä eniten toivoin. Hyvä ystäväni Jari-Matti Latvala ajoi huikeaan voittoon ja kirjasi itsensä legendojen kanssa samaan Jyväskylän Suurajojen 60-vuoden voittajien listaan ja vielä kaikista nuorimpana voittajana. Onnea JM! Ilta sai myös huoltoparkissa Paviljongissa ansaitsemansa huipennuksen kun pyöreitä vuosi ja suomalaisvoittoa juhlistettiin upealla Leningrad Cowboysien keikalla ja Suomen kaikkien aikojen suurimmalla ilotulituksella. Huikea.

Mutta nyt aika laittaa päätä tyynyyn. Huomenna Lopella juhlimme Lopen Päivää ja siellä puhe. Aikainen herätys ja kotimatka siis edessä. 

Kommentit