Perjantai, 29.02.2008

Blogi, perjantaina 29.02.2008

Eilinen ilta oli vielä vaikea. Kun istunto päättyi ja kotiinpäin suuntasin niin oli kyllä aikalailla ventti olo. Mutta ilta vain pitkällään ja hieman rohtoa niin nyt jo tuntuu paremmalta. Olen ihastunut näihin Helsingin vanhoihin kivitaloihin ja suuriin puihin ja nyt kun räystäät jo kahdeksan jälkeen aamulla tiputtavat kevätvettä ja linnut laulavat niin rauhoittavaa aamulla kävellä töihin. Nämä kadutkin niin hiljaisia. Mutta se on sanottava, että en luonnon rauhaa tähän vaihtaisi enkä täällä haluaisi kokonaan asua.

Tänään Nykypäivä kertoo, että ministeri Paula Risikko jättää puolueemme johdon. Tapana onkin ollut, että ministerit eivät täytä varapuheenjohtajapaikkoja ja näin ilmoitus oli odotettu. Vasta kaksi kansanedustajaa ilmoittanut kiinnostuksensa varapuheenjohtajiksi, mutta lisää nimiä on tulossa. Omaanikin kiinnostusta asiaa kohtaan on kovasti kyselty. Palaan aiheeseen maaliskuun puolivälissä. Keskityään nyt muihin asioihin.

Nyt siis sivistysvaliokuntaan ja sitten täysistuntoon.

….

Edelleen hieman heikossa kunnossa, mutta sivistysvaliokunta ja täysistunto sitkeästi takana. Nyt vain ilta levolla. Kyllä se tästä. Kummityttö ja Eeva lupasivat tuoda mehuakin 🙂

Kommentit