Perjantai, 27.04.2012

Blogi, perjantaina 27.04.2012

Latvia-Riika Aamu täällä ja viimeinen matkapäivä. Hieman pilviä taivaalla, mutta kevät etenee kovaa vauhtia. Nyt aamupalan kautta seuraavaan tapaamiseen. Latvian parlamenttiin ja siellä ympäristövaliokunnan tapaaminen. Samoja teemoja esillä ja erityisesti tänään Itämeri.

….

Kello 16.17 ja edelleen Riian lentokentällä. Lentomme on peruttu ja nyt odottelemme mitä tapahtuu. Ei siis meen ihan niin kuin Strömsössä. Eikä niin kuin Finnairillakaan. Voi olla, että ei mennä yöksi omaan kotiin. No toivottavasti.

Mutta nyt odotellaan. Tänään hyvät keskustelut parlamentin edustajien kanssa ympäristöpolitiikasta. Olisi toki täällä odotteluilla pidempäänkin keskustella. Mutta antoisa matka kaiken kaikkiaan. 

Suomessa vietetty tänään kansallista Veteraanipäivää. Yksi tärkeimmistä päivistä Itsenäisyyspäivän rinnalla. He sen itsenäisyytemme nimittäin turvasivat ja monet jopa omalla hengellään. Kunnia. Isänmaa.

Nyt kotona. Kello kohta yhdeksän. Siis tänään todellakin koko päivä Riian kentällä. Lisäsin jo Facebookiin kuvia matkalta mm. Tsernobylistä ja muualtakin. Sieltä voitte kurkata ja teen ensi viikolla tännekin hieman kuvakoostetta ja selostusta matkasta.

Kommentit