Perjantai, 25.09.2009

Blogi, perjantaina 25.09.2009

Mikäköhän tänään on ykkösuutinen. Varmaankin vaalirahakohu jatkuu ja nyt myös presidentti otti asiaan kantaa. Jäämmekin odottamaan koska hän itse kertoo omien presidentinvaalikampanjoidensa tulot ja muutenkin osuutensa vaalirahoitukseen. Se on myös tämän avoimuustavoitteemme kannalta keskeisen tärkeää. Toivotaan, että tämä saadaan mahdollisimman pian. Mutta katsotaan mitä päivä tuo tullessaan. Nyt uuden kirjaprojektimme pariin ja sitten ympäristövaliokuntaan.

….

Aluehallin uudistamista koskevat lausunnot nyt ympäristövaliokunnan ja sivistysvaliokunnan osalta valmiiksi. Nyt iso asiakokonaisuus palaa tai jatkuu työnä hallintovaliokunnassa joka tekee sitten lopullisen työn ennen lain hyväksymistä. Erittäin iso ja pitkään tehty ja kaivattu kokonaisuudistus, missä kuitenkin joitakin sellaisia ongelmakohtia joita vielä syytä pureskella ja pohtia. Niihin mm. näissä valiokunnissa otimme varsin tiukat ja vaativat kannat. Toivotaan, että lopulta kokonaisuus sellainen jonka kanssa saamme tämän tärkeän uudistuksen sen vaatimalla tavalla käytäntöön. Nyt kuitenkin lounaalle ja sitten istuntoon.

….

Istunto tänään lyhyt ja jo aikaisin viikonlopun viettoon. Itseasiassa en aivan suoraan Lopelle lähtenyt tänään vaan vielä jatkoimme Ilmalassa huomisen enduron MM-sarjan tv-ohjelman parissa. Kasasimme kauden kahden viimeisen osakilpailun erikoisohjelman valmiiksi ja sitten selostin homman purkkiin. Huomenna tuo lähetys ja sitten vielä loppuvuodesta kaksi ohjelmaa toinen enduron joukkue-MM:stä Portugalista ja toinen kauden parhaita paloja sisältävä koostelähetys. Olen siis tässä kansanedustajan työn rinnalla harrastusmielessä jatkanut myös hieman näitä tv-juttuja ja selostustöitäkin ja täytyy sanoa, että todella mukavaa vaihtelua raskaisiin arkipäiviin. Nytkin viikonloppuna tarkoitus mennä ties jo monetta kertaa Hyvinkäälle selostamaan ja juontamaan SM-rallia. Toivotaan sen suhteen upeaa syyssäätä. Ainakin erikoiskokeet mahtavat ympäri seutukuntaamme. Kannattaa tulla katsomaan jos viikonlopussa tilaa.

Kommentit