Perjantai, 10.08.2007

Blogi, perjantaina 10.08.2007

Aamun Helsingin Sanomat kertoo eilisestä lehden testistä Helsingin ruuhkaristeyksissä. Testin mukaan Helsingin risteyksissä ajetaan parin minuutin välein päin punaisia. Lehti seurasi liikennevaloja ja niiden vaihtumista ja autoilijoiden käyttäytymistä vaihtumisen aikaan. Valot vaihtuivat punaisiksi seurannan aikana 83 kertaa ja samaan aikaan peräti 38 autoa ajoi punaisia päin!! Joku kaahasi suojatielle siis lähes joka toisella kerralla, kun valo oli punainen.

Hesari seurasi neljää liikennevalollisesta risteystä. Kahta tarkkailtiin aamupäivällä ja kahta iltapäivällä kutakin puolentunnin ajan. Seuratut suojatiet olivat koulujen lähellä, joten jälleen uudet pienet koululaiset kulkevat niiden yli usein.

Olisikohan nyt syytä sitten tehdä myös poliisin suunnalta vastaavat tehoseurannat? Varmasti olisi. Nyt olisi oikea aika jälleen herätellä meitä tienkäyttäjiä. Vastuu on meillä.

Tänään jatkamme jälleen kunnallisvaaleihin valmistaumista. Olemme ottaneet koko Hämeen piirin alueella nyt entistä aktiivisemman otteeneen tulevaan ja tänään kokoonnumme epäviralliseen istuntoon aiheella Kokoomus tähtää kunnallisvaaleihin. Olen lupautunut alustamaan hieman Lopella tehdystä vaalityöstä ja myös eduskuntakampanjastani ja toisena keskustelun virittelijänä toimii entinen kansanedustajamme Seppälän Timo. Mielenkiintoinen keskustelu- ja idearinki siis tänään kasassa.

….

Tänään saimme myös tiedon, että kristillisdemokraattien johtohahmoihin pitkään lukeutunut hyvinkääläinen Annika Kokko on nyt siirtynyt odotetusti puolueeseemme. Kokkohan toimi pitkään kristillisdemokraattien puoluesihteerinä itseasiassa nyt kevääseen asti. Keväällä hän erosi paikaltaan ja silloin jo keskusteluissa uskoimme hänen seuraavan monen muun pettyneen kristillisdemokraatin jalanjälkiä ja liittyvän puolueeseemme. Onnittelut Annikalle hyvästä valinnasta. Olen kuullut hänestä paljon hyvää Hyvinkään kunnallispolitiikasta ja uskon, että hänen osaamisensa pääseen paremmin oikeuksiinsa nyt suuremmassa ryhmässä. Hyvä valinta. Tervetuloa tekemään tulevaisuutta talousalueellemme ja puolueeseemme.

…..

Päivä mennyt leppoisasti. Ensin vain lomailua ja nautiskelua kesästä mökillä ja sitten piipahdin Hämeenlinnan torilla. Sää kun salli niin olikin oikein hieno kokemus. Olen aina pitänyt kaupungista ja sen kävelykatu Reskasta, mutta nyt myös tori oli oikeastaan aivan nappi. Kahvivaunun pitäjä onnitteli vaalimenestyksestä. Talvella markkinoilla tapasimme ja nyt jälleen. Posetiivareita oli liikkeellä festivaalin takia toistakymmentä ja nekin loivat oman extra tunnelmansa. Kahvi maistui.

Sitten Padasjoelle Kokoomus tähtää kunnallisvaaleihin tilaisuuteen. Puoluevaltuustoryhmämme oli kutsunut koolle yhdistysväkeä Suomaan Laurin mökille ja kävimme hyvän muutaman tunnin keskustelun tulevista vaaleista. Erityisen mielenkiintoista oli kuulla nyt jo ex-kansanedustajamme Seppälän Timon ajatuksia. Näistä otamme opiksi ja teemme kaiken jälleen hieman paremmin. Kiitokset kaikille mukana olleille. Seuraava vastaava juttu sitten Kanta-Hämeen puolella.

Kommentit