Perjantai, 05.09.2008

Blogi, perjantaina 05.09.2008

Onnea suomalaiset yrittäjät! Pidetään mylly pyörimässä!

Tänään vietetään Suomalaisen Yrittäjän Päivää – nyt jo 12. kerran. Päätapahtuma tänään Helsingissä Narinkkatorilla, mutta ympärimaan on monenlaista ohjelmaa. Monessa koulussa päivä alkaa yrittäjän pitämällä päivänavauksella. Niin meillä Lopellakin, kun yrittäjä Kare Asp on aamulla äänessä. Päivää siis vietetään monessa eri paikassa nimen omaan yrittäjyyden teemapäivänä, jonka tavoitteena on lisätä mm. nuorten tietoisuutta ja kiinnostusta yrittäjyyttä kohtaan.

Tänään saimme mielenkiintoisen paikallisemman gallupin, kun uutissa kerrottiin, että Tampereen pormestariksi ylivoimainen suosikki on kokoomuksen nytkin jo tehtävää hoitava Timo P. Nieminen. Suurin osa tamperelaisista toivoo Niemisen jatkavan. Aamulehdessä julkaistussa tutkimuksessa peräti 38 prosenttia kaupunkilaisista antaa tukensa Niemiselle, kun muisen kannatus jää selkeästi pienemmäksi. Demariehdokas Hanna Tainio joutui tyytymään 26 prosentin kannatukseen ja muut ehdokkaat Pertti Virtanen, Mikko Alatalo ja Leena Rauhala alle 10 prosentin lukuihin

Puolueiden kannatuksissa myös kokoomus porskuttaa Niemisen tueksi selkeänä ykkösenä. Kokoomusta kannattaa peräti 25 prosenttia vastanneista. Demarien kannatus oli 21 prosenttia. Mielenkiintoinen tutkimus joka näyttää enemmän kuin hyvältä. Jatketaan siis hyvää yhteistä työtä kohti suurimman kuntapuolueen titteliä kautta maan.

…..

Ilta ja kello 23.42 ja juuri vasta kotiin. En uskonut, että tämä näin pitkäksi venyy, mutta kyllä kanatti. Jotain uutta jälleen tämäkin ilta toi tullessaan. Olen enemmän kuin tyytyväinen. Tänään siis päivä tiukasti tunteja säästämättä töiden parissa.

Huomenna vapaapäivä. Suuntaan Linnanmäelle Hauskanpitotalkoisiin heti aamusta. Tänä kesänä en Litsille olekaan ennen ehtinyt eli toivotaan nappisäätä ja tunnelma on jokatapauksessa hyvä.

Kommentit