Lauantai, 06.09.2008

Blogi, lauantaina 06.09.2008

Tänään suuri Linnanmäki päivä. Kokoonnumme Hauskanpitotalkosiin ennen kunnallisvaalien viimeistä loppukiria ja rutistusta ja onkin mukava nähdä jälleen tuttuja ja ehdokkaitamme ympäri maan. Päivää mahtuu hauskan Linnanmäki menon lisäksi myös runsaasti muuta ohjelmaa koulutusta ja neuvoja ja keskusteluja meille ehdokkaille. Hyödyllinen ja mukava kokonaisuus siis luvassa. Mutta tuo aamuinen kello tikittää sellaista kyytiä, että on paras lähteä, että olen ajoissa portilla.

….

Kello 18.42 ja upea päivä takana. Helsinki ”täyttyi” tänään kokoomuslaisista – ehdokkaista, tekijöistä ja talkoolaisista. Kuntavaalikampanjamme starttasi tänään Linnanmäeltä koko perheen yhteisellä päivällä ja hauskaa ja hymyä riitti. Oli mainio idea yhdistää koko perheenjuttu ja asiakokonaisuudet yhteen. Peacockissa oli monenlaista luentoa ja koulutusta ja hieman viihteellisempäänkin juttua, kun Vappu Pimiän sohvalla istui puheenjohtajamme Jyrki Katainen. Mainio haastattelu.

Linnanmäellä oli aikaa nauttia menosta kolmisentuntia. Toisten mielestä liian vähän aikaan – ehkä siltä tuntuu aina Lintsillä. Linnanmäen iloittelun ja asiankin jälkeen siirryimme keskustaan LiveClub Apolloon jossa oli sitten tuhti koulutuspaketti meille ehdokkaille. Aiheina hyvä valtuutettu, hyvä ehdokas ja hyvä kampanja. Itsellä jo vaaleja takana aika kasa 12 vuoden valtuutettuajalta ja siihen päälle kaikki muut joissa talkoissa on oltu mukana, mutta jälleen tänään oppi paljon uuttakin ja sai monenlaista miettimisenkin aihetta.

Tällaisia päiviä tarvitaan ja tästä on hyvä edetä kohti lokakuun lopun kuntavaaleja. Jos tämä hyvä henki nyt kestää ja nostaa ehdokasmäärämme tavoitteisiin niin uskon vahvasti, että meillä on mahdollisuus yllättää ja nousta kuntavaaleissa ensimmäistä kertaa jopa ykköseksi. Tämä työ jatkuu huomenna jo kun Riihimäen Asematapahtumassa olemme mukana Korva-teltan kanssa ja siitä se meno vaan kiihtyy.

Kommentit