Perjantai, 02.03.2007

Blogi, perjantaina 02.03.2007

Tänään rakas tätini Ella täyttää 75 vuotta. Lämpimät onnittelut Ella-tädille ja kiitos isosta avusta kampanjassa.

Tänään kampanjan päivä Lopella. Lopen kokoomus järjestää perinteiset Kevätkahvit nyt vaalitunnelmissa Lopen S-Marketilla ja paikalla on tavan mukaan myös muita meitä loppilaisia ja seutukunnankin luottamushenkilöitä. Tilaisuus on vuosittainen ja sen tarkoitus on aina näin vuoden alkajaisiksi tuoda meidät luottamushenkilöt kahvikupin ääreen keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Nyt siis olemme hieman enemmän vaalitunnelmissa ja 12 vuoden tuon jälkeen kahvia ulkona jakamassa myös Iiro Viinanen. Tilaisuus kestää kello 14-19 ja Iiro paikalla 14-16. Tervetuloa pyörähtämään Lopelta ja kauempaakin.

….

Tänään Mainosteamimme julkisti TV-kampanjamme. Tv-mainoksemme on nähtävillä tuolla Videot-sivulla jo nyt ja 100 mainosspotin kampanja käynnistyy kahdeksi viimeiseksi vaaliviikoksi.

Kello 19.35 ja pitkä päivä jälleen takana. Tänään oli erikoinen päivä. Tiesin Iiro Viinasen kyllä olevan takanani ja tukevan minun kampanjaani, mutta en vielä tammikuussa olisi uskonut, että entinen kansanedustaja ja valtiovarainministeri palaa vielä oikein kampanjahommiinkin pihalle pipopäässä toppavaatteissa karkkia ja kortteja jakamaan. No tänään se nähtiin. Iiro halusi olla mukana myös ihan kampanjan vaalityössä ulkonakin ja kävi sentään tuuri muutaman viikon takainen Lahden -34 oli muuttunut nyt nollakeliksi.

Kokeneesti Iiro otti S-Marketilla karamellikorin käteen ja lähti ihmisten luokse jakamaan kampanjani kortteja ja karkkeja ja kyllä se kävikin kuin vanhasta muistista. Ihmisiä riitti ja kahvi ja korvapuustitkin tekivät hyvin kauppansa Kahvila Korva hengessä. Lopen kokoomuksen perinteiset Kevätkahvit juotiin tällä kertaa siis ulkoilmassa ja eduskuntavaalitunnelmissa ja hyvin väkeä riittikin. Taisi olla kaiken kaikkiaan kahvinjuojia lähes puolisentoistasataa ja lapset muut päälle.

Yhdistyksemme ja tukiteamimme väki oli laittanut paikat viimeisen päälle kuntoon. Nyt kampanjani aikana Lopen kokoomusta varapuheenjohtajana luotsaava Jaron Samppa, Rautiaisen Jussi ja Koukun Kari ahkeroivat paikat kuntoon ja Kari Arja-Liisan kanssa vastasi kahvinkeitosta Varistiellä. Talkoissa oli mukana paljon yhdistyksemme ja tukiryhmämme väkeä ja oli kiva saada myös nuoria ja lapsiakin apuun. Kiitokset mm. Essille hienosta ja reippaasta työstä. Sellaisesta se minunkin kipinä näihin aikoinaan alkoi. Iiro Viinasen kampanjan mukana kun lapsena sain 80-luvulla häärätä. No nyt sitten Iiro tekee vastapalvelusta :). Kannatti siis lapsena ahkeroida. Kiva niin.

Oli myös kiva kun paikalla kävi valtavasti vanhoja tuttuja. Sellaisia jotka ovat minua pojan viikarina katselleet Viertolan mäissä ja joskus varmaan komentaneetkin. Kiitokset Liisalle, Ristolle ja monelle muulle pyörähtämisestä ja onnentoivotuksista. Isotätinikin Eila kävi kahvilla ja liittyi tukiryhmään vaikka keskustalaisia on ikänsä maatalon emäntä ollut. Paljon entisiä oppilaitani kävi moikkaamassa nyt jo yläkoululaisina ja lukiolaisina ja työkavereita ja monta monta muuta sellaista mukavaa kädenpuristusta tänään sain. Kiitos teille kaikille.

Nyt koti-ilta ja huomenna tiukka päivä ensin Hämeenlinnassa, sitten Riihimäen kampanjamme pääpäivä Toivo Lauantai ja illalla vielä Hämeen yössä -kiertueen avaus Yövuorossa kello 20-22. Nähdään siis jälleen.

Kommentit