Paski.

Blogi, lauantaina 17.07.2021

Paski.

Ei, ei se se ole klikkiotsikko, vaan vanha varmaan aika harvan tietämä ja enää ainakaan muistama lempinimi. Sain sen siis aikanaan Lopen Laakan pesismiehiltä reiluna kymmenvuotiaana, kun intohimoisesti heidän joukkuettaan fanitin ja autoin. Tein käsiohjelmia, järjestin Säästöpankki Cupia ja keräsin parhaan pelaajan palkintoja ja kausipalkintoja. Isäni siis toimi pelinjohtajana ja minä oli pojanviikarina aina mukana ja matkassa.

Nimi siis tuli Hyvinkään Tahton Aulis Paskin mukaan. Puuhamamiehenä tai siis silloin vielä poikana tuon lempinimen sain ja ihan ylpeänä sitä kannoin. Ja toiminhan minä sitten myös pesistuomarina ja myös pelinjohtajanakin. Ja olin mukana pesiksessä aikalailla täydellä sydämellä.

No, tänään sitten paluun Pihkalaan. Sielläkin aikanaan tuomarina sain toimia niin superissa kuin maakunta yms. sarjoissakin. Hienoja muistoja ja tänään tämän kesän eka matsi superin katsomossa. Hyvinkään Tahko sai vieraakseen Haminan Palloilijat. Tahko tänään kyllä aivan eritason joukkue ja helteissä päivässä reilu ja ansaittu 2-0 voitto lähes murkajuoksuin. Ja hienoa oli nähdä miten jälleen Tahkolla oli rivissä myös uusia nuoria omia kasvattejakin.

Varsinais-Suomen Liiton maakuntajohtaja Kari Häkämies ja Uudenmaan Liiton maakuntajohtaja Ossi Savolainen.

Tänään oli siis lyönti kepissä ja tuloksena makea kotivoitto Haminasta lukemin 2-0 (10-2, 7-1). Keltainen määrää edelleen Pihkalassa, niin kuin tahkolaiset sanovat.

Olipa taas hauskaa olla pesiksen parissa. Myös paljon tuttuja peliä seuraamassa ja myös mm. Haminaa fanittava Kari Häkämies ja totta kai Ossi Savolainen, Esa Honkalehto ja monet muut. Kiitos kaikille!

Jos tänään pesistä niin huomenna sitten vieraaksi heppakisoihin.

Kommentit