Päivä kun kalenteri huuta punaista ja päätä särkee

Blogi, keskiviikkona 25.10.2017

Sellainen päivä. Joskus vain tuo kalenteri kaatuu niskaan ja tänään oli sellainen. Aamusta ensin Valtion Liikuntaneuvosto ja sitten Puolustusvaliokunta, Valtiovarainvaliokunnan asunto- ja ympäristöjaosto, sitten hallinto- ja turvallisuusjaosto ja sitten täysistunto jne. Ja samaan aikaan hälyttimet olisivat huutaneet vielä tuuraamaan poissaolevia niin liikenne ja viestintävaliokuntaan kuin sivistysvaliokuntaankin. No omat kokoukset sain kunnialla hoidettua aikamoisen pääsäryn siivittämänä.

No tulipahan tästä nyt aikamoinen valitusvirsi. En valita. Tykkään työstäni ja myös tällaisinakin päivinä. Harmi vain, että vaihto-oppilaiden tapaaminen jäi tänään lyhyeen moikkaukseen ja yhteiseen kuvaan ja mutta nyt ei voitu mitään. Illaksi yritän saada vielä itseni kuntoon ja isännöidä vielä Hämeen Kokoomuksen piirihallitusta täällä eduskunnassa. Buranan voimalla 😉

Kello 22.52 ja kämpillä. Burana piti miehen liikkeessä ja nyt olo jo helpottaa. Illalla vielä salissa keskustelussa mm. Ajokorttiuudistus ja sitten sain vieraakseni Hämeen Kokoomuksen piirihallituksen. Aikanaan sain pitkään toimia kyseisessä maakuntien tärkeimmässä kokoomuselimessä ja myös sen puheenjohtajana. Arvostan todella sitä työtä mitä nämä kokoomustoimijat piirihallituksissamme tekevät. Kokoomustoiminnan kovinta ydintä paikallisyhdistysten rinnalla!

Huomenna sitten pitkä päivä ja mm. eduskuntaa edustamassa Kirjamessuilla ja toki myös normaalit torstain kokoukset. Ja eduskuntaan myös Lopen ja Riihimäen Kokoomusnuoretkin. Niin ja huomista päivääni voitte seurata myös Kokoomusnuorten Snapchatissä! Kurkatkaapa sinnekin!

Kommentit