Pääsiäistä Tahkolla – Synttärireissu reilu vuosi myöhässä

Blogi, perjantaina 14.04.2017

Tämä pääsiäisen vietämme täällä Tahkolla. Synttärilahjaksi sain mahdollisuuden lähteä perheen kanssa tänne ja halusimme tulla niin että pääsee rinteisiinkin. Nyt pääsiäinen parhaaseen mahdolliseen aikaan ja me täällä.

Edellisen vierailun jälkeen paikka on rakentunut valtavasti. Enkä yhtään ihmettele kun tämä ”Lappi” on puolet lähempänä pääkaupunkiseutua kuin Levi ja muut. Mekin ajelimme eilen aamusta tänne ja ehdimme viellä samana päivänä niin rinteisiin kuin kylpyläänkin.

Vanajanlinnan TahkoSpa Suites ovat upea kokonaisuus aivan Tahkon ytimessä.

Ja hienot näkymät parvekkeeltakin 🙂

Hienot lähiliikuntapaikat vauvasta vaariin!

Ja totta kai mahtavat rinteet ja viimeisen päälle kunnossa.

Ja väkeä paljon ja kaikki hyvällä mielellä menossa.

Ortodoksikirkkoonkin yritimme päästä mutta ainakin pitkäperjantaina ovet olisivat kiinni.

Vanajanlinna Group laajensi tänne muutama vuosi sitten TahkoSpa:n yritysoston ja SpaSuites -hotellien kautta ja nykyisin sama tuttu yritys toimii linnan lisäksi keskiössä myös täällä. Hienot paikat ja puitteet ja kaikki kävelymatkan päässä. Tahkoa voi kyllä lämpimästi suositella niin talvella kuin kesälläkin. Golf myös takapihalla ja isot lasten leikkipaikat ja -maailmat.

Mukava päivä jälleen ja paljon ehditty nähdä ja ennen muuta tehdä. Ihmisen parasta aikaa.

….

Kotikunnan kuntavaalien jälkeiset keskustelut kuulemma porisevat oikein kunnolla nyt osall yli. Hyvä ohje on vanha; kansa on puhunut ja pulinat pois.

Sen nyt haluan oikaista, että Kokoomus ei todellakaan ole luopumassa Lopen toiseksi suurimpana puolueena valtuuston puheenjohtajan tehtävästä. Se on kunnanhallituksen puheenjohtajan rinnalla kunnan tärkein ja vaikutusvaltaisin tehtävä ja totta kai pidämme siitä kiinni emmekä ole sitä kenellekään luovuttamassa. Ensi viikon tiistaina luottamuspaikkaneuvottelut Lopella vasta alkavat eli vietetään nyt kaikessa rauhassa leppoisaa pääsiäisen aikaa. Viidet paikkaneuvottelut läpikäyneenä tiedän että hyvät ratkaisut sieltä löytyvät ja valtaosa kuitenkin haluaa jatkaa hyvällä yhteistyöllä jatkossakin. Kannattaa kuitenkin muistaa että yhteisen kotikuntamme asioita tässä hoidetaan.

Mutta ei nyt isoja tunteita vaan malttia ja kyllä se ratkaisu sieltä tulee kun sen aika on. Näin kaikissa muissakin kunnissa tapahtuu.

Mukavaa pitkäperjantain jatkoa kaikille teille blogini lukijoille.

 

Kommentit