Muutama lomapäivä viime kesän jälkeen – Tahkolla rinteet edelleen hienossa kunnossa

Blogi, lauantaina 15.04.2017

Täällä Nilsiän Tahkovuorella olemme yrittäneet nyt tiirailla Kyöpelinvuoren noitia. Pääsiäisen aikaa siis täällä ja ensimmäiset lomapäivät viime heinäkuun jälkeen. Jotenkin tuntuu, että tekevät hyvää tämän tiukan syksyn, talven ja kevään jälkeen.

Nautittu TahkoSpa:n altaissa ja saunoista ja totta kai vietetty aikaa hienossa kunnossa olevissa Tahkon rinteissä. Hienoja rinteitä ja hyviä vaihtoehtoja myös perheen pienimmille. Tuntuu, että tarjonnaltaan Tahko on enemmän.

Paljon myös hyviä ruokapaikkoja ja hienosti monissa esillä ja tarjolla vain suomalaista ruokaa ja ennen muuta lihaa. Suomalaisuus ruokamarkkinoilla kasvattaa merkitystään ja rooliaan koko ajan kun erilaiset Brasilian mädäntyneen lihan kohut ja muut tulevat julki. Ruuan täytyy olla tilalle asti jäljitettävää ja eettisesti ja hyvin tuotettua ja niin onneksi meillä kotimainen ruoka onkin.

Mukavaa pääsiäisen jatkoa kaikille ja mukavia Lankalauantain Markkinoita Lopelle. Tänä vuonna en markkina-avauksessa mukana nyt valitettavasti pääse mukana olemaan mutta kesällä sitten taas torilla nähdään. Kevättä kohden!

 

 

Kommentit