Päälle parempaa seppälää ja catwalkille hyvän asian puolesta – PIENI IHME -hyväntekeväisyysmuotinäytös keräsi varoja Lastenklinikoiden Kummeille

Blogi, perjantaina 24.03.2017

Tänään oli hieno fiilis saada nousta lavalle hyvän asian puolesta Hämeenlinnassa. MyMiloun Mari Huhtamäki järjesti jälleen PIENI IHME – Hyväntekeväisyysmuotinäytöksen Ravintola Skogsterissa ja kutsui minut mukaan. Tällä kertaa Pieni Ihme oli gaalamainen ilta missä nähtiin kevään ja kesän niin naisten kuin miestenkin muotia ja tapahtuma huipentui arpajaisiin, jossa oli viime vuoden tapaan huikeat palkinnot. Tapahtuman koko tuotto ohjattiin  Lastenklinikoiden Kummiien kautta paikallisiin hyväntekeväisyyskohteesiin.

Illan juontajana toimi Pirjo Nuotio yhdessä Miikka Anttilan kanssa ja meidän showsta vastasi Noora Vennamo. Olipa hauska nousta tai astella punaisella matolla hyvän asian puolesta hienojen muiden mallien ja ystävien kanssa. Yritin olla ihan rento 🙂

Ja kun kyse oli hyväntekeväisyysillasta niin mainostetaan vielä hieman illan tekijöitä eli yhteystyökumppanit olivat My Milou, Ravintola Skogster, Valiomies, Riittamari, Tori Optiikka, Hius-ja Kauneushuone Kristalli, Studio Tiina Lamberg sekä Kopiotalo.

Eduskuntaviikko näin takana ja nyt sitten Kuntavaaliviikonloppu edessä. Huomenna aamusta Lopen Torille avaamaan kotikunnan markkinavuotta ja sitten Tammelaan jne. Yritän tässä kiertää ja vauhdittaa myös laajasti muidenkin kuntien kuntavaalikampanjoita eli kilometrejä taitaa jälleen useampi tuhat tulla tässä parin viikon aikana ristiin rastiin Hämettä! Nähdään!

 

Kommentit