Lopen Vaalitori avasi kuntavaalien loppukirin – Tammelassakin Kokoomuksen hyvä myötätuuli

Blogi, lauantaina 25.03.2017

Rosa Laine taitaa olla yksi Lopen kuntavaalien yllättäjä. Rosa on kerännyt tuekseen upean joukon eri-ikäisiä ihmisiä! Hienoa!

Riitta Joutsi-Hänninen ritarienpaistopuuhissa!

Päivi Rassa on yksi uusista ehdokkaistamme ja aivan supernainen! Kannattaa tutustua!

Ja hyvin se pysyi mikin paikalla myös paistinlastakin! Laujanne eli Janne Tulkki 🙂

Ja Kokoomus teltalla väkeä aamusta aina iltapäivään asti. Kiitos kaikille!

Tänään avattiin sitten kuntavaalien loppukiri. Voisi sanoa, että nyt laitettiin homma niin sanotusti isolle. Lopella järjestettiin tänään suuri Vaalitori ja väkeä oli todellakin torin täydeltä liikkeellä. Janne Tulkki ja Päivi Rassa saivat paistaa kauhealla vauhdilla köyhiäritareita ja välillä pannun ääressä oli Joutsin Riitta ja joskus vuorostaan Saaren Karoliina ja moni muukin. Rosa Laine vastasi tämän päivän järjestelyistä ja vauhtia joukkomme nuorimmalla ehdokkaalla riittikin. Nyt voi hyvin sanoa, että ei tule vastaan sellaista juttua mistä ei Rosa selviäisi. Hienosti organisoi koko homman ja kaikki oli valmista ajallaan kun homma pyöräytettiin sille isolle. Kiitos Rosa!

Sari Paalijärvi järjesti tänään infopisteen myös pihasuunnittelulle ja puutarha-asioille ja päivän päätteeksi arvottiin vielä osallistuneiden kesken 650 euron arvoinen pihasuunnitelma. Tällaistakin osaamista siis löytyy ehdokasjoukostamme. Ja vähän Janne siinä laulekin ritaripannun räiskeessä ja juttukavereita riitti kaikille.

Iso kiitos vielä Askolle kokonaisuuden järjestelyistä ja kiitos upealla ehdokasporukalle. Yhdessä tätä tehdään ja yhdessä tätä kuntaa kehitämme.

Tammelassa Kokoomus myös uudessa nosteessa

Kotikunnasta sitten ajelin tsemppaamaan myös naapurikunnan Tammelan kokoomuslaisia. Siellä Rämön Johanneksen ja Alarton Manun johdolla oli laitettu K-Marketille pystyyn Kokoomus-teltat ja grillissä totta kai omaa Makulihan 100% suomalaista makkaraa. Lettupannullekin oli koko ajan pitkä jono ja lapsille myös jaossa kaasupalloja. Oli hieno saada olla mukana tämänkin porukan kampanjoinnissa ja hieman jo uutta ja tulevaakin suunnittelimme.

Tammelaan saatiin nyt erittäin hyvä ja kova Kokoomuksen ehdokaslista ja kun katselin porukan intoa ja yhteishenkeä niin uskallampa veikata, että sininen tolppa nousee Lounais-Hämeessäkin upeasti huhtikuun 9. päivänä.

Tänään kampanjatilaisuuksia ympäri Hämettä. Riihimäen Kokoomuskin kampanjoi myös isolla tapahtumalla tänään ja monessa muussakin paikassa Kokoomus näkyi ja kuului. Ainakin tämän päivän kierrokseni perusteella uskallan myös veikata sitäkin, että Kokoomus ottaa maanlaajuisestikin jälleen suurimman kuntapuolueen paikan. Mutta se vaatii vielä lisää tätä yhdessä tekemistä ja ahkeraa kampanjaa. Viime kerralla nimittäin joka kymmenes äänestäjä vaihtoi vielä ehdokastaan ja jopa puoluettaan viimeisen viikon aikana. Eli noin 250 000 äänestäjää äänestikin lopulta eri puoluetta mitä alunperin oli suunnitellut. Loppukirillä tälläkin kertaa tämä kisa voitetaan.

Hienosti väkeä Tammelassakin. Ja hyvä ja aktiivinen ehdokasjoukkokin! Homma isolla!

Ja Tammelakin juttukavereita siis riitti ja aiheina mm. Sote- ja kouluasiatkin. Tärkeitä molemmat ja vahvoja kuntavaaliteemojakin.

Kommentit