Olisikohan se aika nyt?

Blogi, keskiviikkona 28.11.2012

Eikös tässä vaiheessa vuotta ole tapana paljastaa asu Tasavallan Presidentin Itsenäisyyspäivän vastaanotolle? Ajattelin, että kun yksikään lehti ei ole asuani kysellyt niin julkaistaan se täällä. Täältä voi sitten sen bongata ja hengessä kierrätyskunniaan ja yksinkertaisen tyylikästä 🙂

Mutta tänään myös mielenkiintoinen keskustelu Cheekin eli Jare Tiihosen kanssa Linnanjuhlista. Kannattaa todellakin virittää tv-oikealle kanavalle itsenäisyyspäivänä seiskan jälkeen kun kulttuurikummini astelee Linnaan.

Tänään asioita viety taas urakalla eteenpäin. Istunto tosin oli onneksi perään vain tänään tunninmittainen ja sain tässä hetken ihan omaakin aikaa. Se tosin menee eduskunnan työhuoneessa. Sähköpostia on aikalailla kasassa ja monenlaista muutakin.

Hetki sitten talolla kävi myös jälleen kulttuurikummini Jare Tiihonen alias Cheek. Mukava juttutuokio tällä kertaa hieman politiikan parissa ja tottakai Vain Elämää -ohjelmastakin puhuttiin. Levyä kuulemma myyty jo nyt yli 80 000 kappaletta ja konsertti myytiin loppuun puolessa tunnissa. Huikea menestys ja se tulee näkymään vielä monessa. Ja hieno on kaverinakin tuo Jare. Ja upea on saada hänet mukaan myös Itsenäisyyspäivän Linnanjuhliin. Arvostan todella, että presidentti kutsuu mukaan myös tällaisia nuoria ja taitavia kavereita eri aloilta ja heistä Cheek varmasti kutsunsa ansainnut jos joku. Ja hieman jos paljastan.. tai en… sanon vain, että kannattaa katsoa kun mies punaisilla matoilla astelee. Salaisuus.

Mutta nyt töiden pariin ja illalla vielä Pääministerin kutsumana yhteen tilaisuuteen.

Kommentit